Бутси Nike виходять на новий інноваційний рівень

Завдяки технології Gripknit, Nike Phantom GX виводить точність на новий рівень


Що потрібно знати


  • Phantom GX, новітні бутси з франшизи Phantom, відрізняються інновацією Gripknit від Nike, яка служить майбутньому успіху спортсменів та спорту.
  • Верхня частина виконана з нового матеріалу Nike Gripknit, який відрізняється м’якістю і піддатливістю, але при цьому має відчуття чіпкості, що так подобається футболістам. Такий матеріал також має унікальні переваги захисту від вологи. Спосіб плавлення та нанесення покриття на нитки Gripknit захищає від намокання без необхідності додаткових видів покриття (шкурки) для захисту від вологи, що забезпечує кращий контакт бутс із м’ячем.
  • Пластина для спритності Phantom GX – наша найуніверсальніша пластина на сьогодні, що забезпечує найбільшу різноманітність форм та кількість шипів серед усіх пластин у лінійці Nike Footballs.

Бутси Phantom GX служать майбутньому спортсменів та спорту завдяки впровадженню Nike Gripknit – нової ексклюзивної нитки Nike. Вона покрита TPU і при розплавленні до оптимальної температури створює чіпкий, гнучкий та міцний Nike Flyknit нового покоління, забезпечуючи точність торкання на полі.


Натхненний відбитком пальця, верхній шар Gripknit відрізняється чіпкістю і гнучкістю, але водночас має липкість для чіткого контролю м’яча. Для створення оптимального рівня продуктивності, балансу між зчепленням та чистим контактом з м’ячем, команда об’єднала Nike Gripknit із високоміцними нитками для досягнення оптимального співвідношення для футболістів у ключових зонах контакту бутс із м’ячем, що дає спортсменам можливість бути точнішими у своїй грі. Каталог бутс: https://deltasport.ua/store/men/shoes/butsy/


Верхня частина виконана з нової нитки Nike Gripknit, яка відрізняється м’якістю і піддатливістю, але при цьому має чіпкість, яку так люблять футболісти. Вона також має унікальні переваги захисту від вологи. Спосіб плавлення та нанесення покриття на нитку Gripknit захищає її від намокання без необхідності додавати нові матеріали покриття (шкурки) для захисту від вологи, що робить контакт бутс з м’ячем ще кращим. Будь то брудний день у Лондоні або спекотний – у Бразилії, переваги захисту від атмосферних впливів допомагають забезпечити сталість дотику та продуктивності у різних умовах.


Новий універсальний малюнок шипів забезпечує спортсменам підвищене зчеплення та чутливість при різких рухах. Шипована пластина складається з 13 шипів, п’ять із яких – шипи Tri-star, що створюють найвищу варіативність серед усіх бутсів у лінійці Nike. Ця нова пластина для маневреності оптимізує різноспрямований рух на полі, що дозволяє спортсменам швидко відриватися від суперників під час гри.


Нитки Gripknit є наріжним каменем для вивчення нових систем облягання. Асиметричний дизайн коміра та п’яти був розроблений, щоб зменшити роздратування та допомогти футболістам легше звикнути до бутсів внаслідок того, що шов на п’яті бутс знаходиться подалі від сухожилля. Phantom GX – це перші елітні бутси Nike у роздрібному продажі, які оснащені п’ятковою стійкою, зазвичай призначеною для наших спонсорованих спортсменів Nike. Ця стійка має поглиблення у п’яті для підвищення комфорту при фіксації бутс без шкоди для стабільності та стійкості, які необхідні футболістам.


Модель Dynamic Fit знову представляє систему шнурівки Ghost Lace від Nike, яка спершу була представлена в моделях Nike Phantom Vision 1 та 2. У парі з Nike Gripknit вона забезпечує тонкий, з’єднаний верх із чистою яскравою поверхнею.


Модель Phantom GX продовжує значні успіхи Nike у досягненні цілей 2025 Impact, оскільки більшість модельного ряду цього сезону, включаючи моделі Academy і Club для всіх, виготовлена з використанням не менше 20 % перероблених матеріалів за вагою.


Джерелоhttps://deltasport.ua/


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One