10 найкращих чоловічих кросівок Nike, купити які варто у 2023 році: рекомендації стилістів

Сучасні чоловіки все частіше комбінують свій look зі зручним спортивним взуттям з лінійки Nike. Все завдяки тому, що виробники не втомлюються створювати нові моделі практичного та універсального взуття. Стильні чоловічі кросівки Найк у 2023 році – один з обов’язкових елементів модного та сучасного чоловічого гардероба.


У магазині Delta Sport ви можете обрати та купити кросівки Nike оригінал з ідеальною комбінацією матеріалів та кольорової гами, щоб створити по-справжньому бездоганний образ.


Чому чоловіки обирають кросівки бренду Nike?

Світовий спортивний гігант Nike випускає настільки круті моделі для спорту, що британські стилісти Debrett’s вирішили не приховувати їх від широкого загалу. Завдяки їм модні чоловічі кросівки Nike зробили частиною стильних вуличних та ділових образів.

Особливості фірмового взуття Найк, за які їх цінують споживачі:


  • натуральні матеріали;
  • унікальні технології захисту стопи від травм, ударів та ковзання;
  • практичність та довговічність;
  • герметична шнурівка надійно фіксує взуття на нозі та робить спортивні кросівки Nike ще безпечнішими.

Найкращі спортивні новинки взуття 2023 року – чоловічі кросівки Nike оригінал

Фірмові чоловічі кросівки – ідеальний варіант не тільки для спортивних занять, але і для піших прогулянок містом, а також ділових заходів. Оцініть останню добірку трендових моделей марки Nike від експертів Delta Sport.


Звання найпопулярнішої пари року однозначно заслуговують чоловічі кросівки Nike Air Max. Лаконічний дизайн, м’який текстиль та легендарна технологія створення підошви Air – ідеальне поєднання матеріалів для відчуття комфорту. Текстильні моделі у різній кольоровій гамі підкреслюють стиль і створені саме для повсякденного та практичного стилю casual.




 

До десятки найпопулярніших і найбажаніших моделей варто віднести кросівки Nike Air Max 90. Яскраві контрастні кольори, стильні елементи дизайну та пінна підошва – чудова комбінація для взуття. Удосконалена система шнурівки multi-lace дозволяє зав’язувати кросівки по товщині підйому та інших анатомічних особливостей стопи людини. Ці кросівки підходять як для ділових, так і для повсякденних образів.




Кросівки з чорною підошвою Nike Air Max 95 розроблені спеціально для зручності носіння та захисту стопи. Повітряна капсула моделі розташовується по всій довжині устілки, забезпечуючи ще більший комфорт під час прогулянок. Це ідеальна модель для повсякденних та ділових стилів одягу.






Серія спортивного взуття Nike Air Force поєднує в собі не лише стильний дизайн, а і якісні матеріали верхньої частини, устілок та підошви. Головна особливість – амортизувальна колодка, яка захищає від травм, падінь та ковзання на мокрій поверхні. Кроси цієї серії швидко завоювали популярність серед тінейджерів та шанувальників спортивного стилю.



Модельний ряд Nike Cortez відрізняється комбінацією використання матеріалів з натуральної шкіри, замші та текстильних тканин. Гнучка та легка підошва забезпечує максимальний комфорт під час носіння кросівок. Стильний дизайн взуття поєднується як із класичним, так і спортивним одягом.

 


Легкі, міцні та безпечні кросівки Nike Air Zoom підійдуть для активних людей. Міцна підошва та досконала амортизаційна система гасить ударні навантаження під час бігу та занять спортом, захищаючи тим самим зв’язки, м’язи та суглоби. Відмінний варіант для занять спортом.



Для шанувальників баскетболу спеціально розробили міцні моделі кросівок Nike Air JORDAN. Використання сучасних технологій у конструкції взуття допомагає спортсменам рухатися впевненіше у максимально безпечному режимі.



Зимові чоловічі кросівки Nike – це високі та теплі моделі для тих, хто цінує комфорт у будь-яку пору року. На вигляд вони схожі на спортивні черевики й поєднуються з будь-яким предметом верхнього одягу, а також зі штанами та джинсами.


Ще одна високотехнологічна модель кросівок для повсякденного носіння Nike Dunk Low Flyknit з гнучкою підошвою Nike Free і верхом, що щільно облягає, Nike Flyknit здатна забезпечити максимальний комфорт та оптимальну підтримку стопи під час рухів.



Серед найактуальніших релізів кросівок, які встигли підкорити всіх модників, хочемо виділити кросівки Nike Air Max 720. Смілива, яскрава та неймовірно зручна модель із незвичайною формою підошви вигідно виділяє кроси із цієї серії. Таке взуття підкреслює оригінальний стиль, нестримний характер, а також внесе родзинку в образ її власника.

 


Хочете вибрати та купити кросівки Nike чоловічі за приємною ціною? Замовте модель стильних кросівок, що сподобалася, в магазині Delta Sport. З нами покупка оригінального взуття світових брендів стала простішою та доступнішою.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One