Ja 1 для динамічної гри Джа Моранта

 Що потрібно знати

  • Модель Nike Ja 1 створена для динамічної гри Джа Моранта, першого знакового спортсмена Nike Basketball покоління Z. Модель сфокусована на трьох аспектах: динамічна фіксація, еластична підошва та опора під час приземлення.
  • При стартовій ціні в $110 модель Nike Ja 1 – доступний варіант взуття для всіх гравців та спільнот.
  • Практичний творчий підхід Моранта проявляється у кількох елементах дизайну, включаючи особисті рукописні нотатки на всіх кольорових рішеннях. У цих деталях виражається вдячність його сім’ї, друзям та спільноті, які стали відомі як «Команда Моранта».


Модель Nike Ja 1 створена для першого знакового спортсмена покоління Z у Nike Basketball – Джа Моранта. Розроблене для нового покоління гравців, взуття зосереджено на трьох ключових аспектах: динамічна фіксація, еластична підошва та опора при приземленні.


Динамічна фіксація: система фіксації середньої частини стопи забезпечує надійну та щільну посадку, дозволяючи спортсменам швидко змінювати напрямок руху на корті.


Еластична підошва: передня подушечка Nike Air Zoom допомагає створити швидке та «вибухове» відчуття під ногами.


Опора при приземленні: піднятий бічний захист допомагає при підйомі та приземленні на дві ноги, у поєднанні з піднятим коміром з поролону та зональною амортизацією для додаткової підтримки гомілковостопа.



Практичний підхід Моранта до творчого процесу проявляється у кількох елементах дизайну Nike Ja 1. Дизайнери Nike також співпрацювали з Морантом, щоб створити фірмовий світло-блакитний колір, що говорить про менталітет «синіх комірців», який надихає його у всьому, що він робить.



Приєднавшись до портфоліо Nike Basketball Jump зі стартовою ціною $110, Nike Ja 1 стане найдоступнішим фірмовим взуттям Nike Basketball Signature на ринку, забезпечуючи доступність взуття для всіх гравців і спільнот.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One