Паоло Банкеро підписує контракт із Jordan Brand

Що потрібно знати

  • Паоло Банкеро, гравець №1 драфту НБА 2022 року, приєднується до команди Jordan Brand.
  • Новачок Orlando Magic починає свою професійну кар’єру після першого зіркового сезону в NCAA, у якому отримав нагороду Rookie of the Year, і увійшов до другої команди All-American за результатами голосування.
  • Банкеро приєднався до Луки Дончича, Джейсона Татума, Зіона Вільямсона та інших гравців баскетбольної команди Jordan Brand. Разом вони творять майбутнє баскетболу.


Форвард Orlando Magic Паоло Банкеро приєднується до родини Jordan Brand. Банкеро був обраний першим номером на драфті НБА 2022 після закінчення першого року навчання в команді Duke Blue Devils, де він став кращим Новачком Року, і увійшов до другої команди All-American за результатами голосування.


«Можливість стати частиною сім’ї Джордан означає для мене все, – каже Банкеро. – Я виріс у Джорданах, і стати частиною бренду – це справді втілення моєї мрії».


Банкеро приєднався до елітного баскетбольного складу Jordan Brand, до якого входять захисник Dallas Mavericks Лука Дончич, форвард Boston Celtics Джейсон Татум, форвард New Orleans Pelicans Зіон Вільямсон та інші. Разом вони формують нове покоління талантів, що рухають гру вперед.





Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One