Nike Vaporfly 3: гоночна швидкість для підкорення будь-яких дистанцій

 Що потрібно знати

  • Нові Nike Vaporfly 3 – це універсальні бігові кросівки, які допоможуть спортсменам подолати будь-яку дистанцію.
  • Ключові нововведення мають більш м’який біг, покращену стабільність та кращу віддачу енергії у легкій конструкції Vaporfly 3.
  • Нові деталі дизайну включають зменшену геометрію проміжної підошви ZoomX і верхню частину моделі з нитки Flyknit.


Nike Running служить майбутньому спорту, створюючи кросівки для всіх бігунів, зокрема для тих, хто хоче досягти нових висот. Представляємо вам Nike Vaporfly 3, оновлену та вдосконалену модель, яка зробить власника цих суперкросівок ще швидшим. Дивіться моделі бігових кросівок у нашому каталозі: https://deltasport.ua/nike/product_types-is-krossovki/sport-is-running/


Спираючись на досвід моделі Nike Vaporfly 2, дизайнери Nike зосередилися на покращенні легкої конструкції Vaporfly. Усі удосконалення для задоволення постійного бажання бігунів: м’який біг, стабільність та велику віддачу енергії.


Технологія Vaporfly 3 залишилася незмінною: поєднання повнорозмірного вуглецевого волокна Flyplate і проміжної підошви ZoomX. Редуктивна геометрія міжпідошві Vaporfly 3 має опуклу форму навколо передньої частини стопи, забезпечуючи комфортний та стабільний біг протягом усього шляху завдяки пружній піні Nike.



«Прототип забарвлення Vaporfly 3 – це ще один елемент нашого процесу розробки, в якому відгуки спортсменів та повсякденних бігунів інформують та спрямовують наш інноваційний шлях від початку до кінця», – каже Елліотт Хіт, старший Product Manager взуття Nike Running.


Деякі елементи дизайну першої моделі віддають шану розвитку команди Nike Running. Графічний текст на міжпідошві вказує на кількість варіантів Flyknit, протестованих командою (57), та ідентифікаційний номер тестувальника взуття (20126-23). Знакова емблема Nike на тлі повністю білого силуету віддає шану першим Vaporfly, які були продемонстровані на тестовому заході Breaking 2 у 2017 році.


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One