Air Max Scorpion: Нова ера повітря

 Що потрібно знати


  • Air Max Scorpion – одні з перших кросівок Nike, створених повністю під час пандемії. Дизайнери, інженери та науковці Nike стали першовідкривачами нових способів віртуальної спільної роботи.
  • Завдяки новим цифровим інструментам і технологіям у поєднанні з десятиліттями вертикального ноу-хау Air Manufacturing Innovation (Air MI), стислі терміни розробки стали Air Max Scorpion доказом того, що цифрова трансформація Nike прискорює нашу культуру інновацій і швидкість виходу на ринок.
  • Air Max Scorpion поєднує в собі програмне забезпечення для 3D VR-дизайну, інструменти комп'ютерного дизайну та інженерії, а також машинне навчання та технологію цифрових двійників і являє собою значну еволюцію в Nike Air, яка переходить від простих до складних геометричних форм.
  • Air Max Scorpion пропонує найбільшу щільність повітря у фунтах на квадратний дюйм (мається на увазі тиск повітря) для динамічної ходьби та комфорту протягом усього дня.


Кросівки Air Max Scorpion, розробка яких тривала 18 місяців, демонструють, як цифрова трансформація Nike прискорює культуру інновацій. Дана модель представляє нову систему для кросівок Air, яка переходить від простих форм до нової складної геометрії для унікального відчуття під ногами. Вона була створена для того, щоб дати людям краще почуття своїх рухів.



Швидкість створення стала можливою завдяки використанню нового програмного забезпечення для VR-дизайну та інструментів моделювання, що дозволили дизайнерам, інженерам та розробникам співпрацювати в режимі реального часу в умовах пандемії, тримаючи руку на пульсі. У дизайні використані морфологічні дані та карти тиску, отримані з Лабораторії спортивних досліджень Nike (NSRL). Тестування та створення прототипів було прискорено завдяки методу скінченних елементів (FEA), який оцінює продуктивність системи відповідно до реальних вимог, та внутрішньому швидкому тестуванню віртуальних прототипів (або цифрових двійників). Все це разом значно зменшило потребу у фізичних зразках та їхній вплив на навколишнє середовище.



Ненсі Айзенменгер, Expert Materials Researcher, зазначає, що цей вдосконалений процес дозволив команді знайти межу можливостей матеріалу, а потім "оптимізувати продуктивність і технологічність без жодних естетичних компромісів". Якщо попередній протокол тестування займав вісім тижнів для однієї ідеї, то тепер концепції дизайну можуть бути протестовані всього за п'ять тижнів. Комп'ютерний дизайн, вперше застосований Nike для промислового дизайну, допоміг визначити оптимальний малюнок протектора підошви та точно оцінити переваги продуктивності Air Max Scorpion в різних розмірах. Air MI прийняли цей виклик та розробили понад 14 різних наборів інструментів.


Результатом є найбільша кількість повітря в перерахунку на фунт на квадратний дюйм, з диференційованим тиском (тобто з точним параметром) для різних розмірів.



Система повітряних подушок Air Max Scorpion піднімає сенсорний дизайн на нові висоти, забезпечуючи поршневий ефект завдяки стратегічно визначеним контактним точкам між стопою та подушкою. Нова система Air збалансована першим у своєму роді верхом з синельного матеріалу Flyknit, в якому короткі волокна утримуються перпендикулярно двома скрученими вертикальними основними нитками, утворюючи м'яку ворсисту текстуру.


Джерело:https://deltasport.ua/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One