Перша авторська колекція взуття та одягу Сабріни Іонеску створена для служіння всім баскетболістам

 Що потрібно знати

  • Компанія Nike з гордістю представляє Сабріну Іонеску як нового члена сім'ї іменитих спортсменів Nike.
  • З майбутньою колекцією фірмового одягу, аксесуарів та кросівок Sabrina 1, Іонеску та Nike Basketball об'єднують зусилля, щоб зробити великі зміни та переосмислити те, що означає бути фірмовим спортсменом. 
  • Перша колекція Іонеску – унісекс, в якій використані ідеї спортсменів та спортсменок для створення інноваційних продуктів, що слугують не лише Іонеску, але й усім, хто любить гру.


Як найбільший поборник спортсменів і спорту, компанія Nike з гордістю представляє Сабріну Іонеску в якості своєї нової спортсменки, що стала автором колекції. Вона виконує своє зобов'язання служити наступному поколінню баскетболістів і рухати гру вперед як на майданчику, так і за його межами. 



"Іонеску стала першою баскетболісткою, яка випустила колекцію унісекс з NIKE, Inc., – сказала Керрі Соболь, віцепрезидент міжнародної жіночої команди та організованих видів спорту. Ми дуже раді, що вона очолить нашу кампанію і продовжить змінювати баскетбол для майбутніх поколінь".



Іонеску відігравала активну роль у створенні своєї колекції, яка має служити всім, хто любить гру. Вона приєдналася до команди жінок, які співпрацюють з Nike над створенням авторських колекцій з глибоким змістом, включаючи Серену Вільямс, Меган Рапіноу та Наомі Осаку.



Кросівки Sabrina 1 створені для таких гравців, як Іонеску, які хочуть швидко розганятися та обводити суперника з обох боків майданчика і при цьому відчувати себе бадьоро. Щоб досягти цього, дизайнери Nike зосередилися на підвищенні комфорту та підтримки, зберігаючи при цьому легкість кросівок. Взуття оснащене амортизацією Nike React по всій довжині стопи та системою Nike Zoom Air в передній частині стопи з максимальним навантаженням. Ця комбінація забезпечує запас енергії та краще відчуття корту, в той час, як стабілізаційний носок в середній частині стопи допомагає гравцям залишатися збалансованими. Система для середньої частини стопи та фіксувальні кабелі допомагають стопі залишатися надійно зафіксованою на устілці.



Натхненні національною спадщиною Іонеску, складні вишиті візерунки на підошві та носках Sabrina 1 віддають шану традиційному румунському мистецтву та архітектурі. Дизайн взуття підкреслюється літерою "i", що огинає верхню та нижню частину підошви. Деталь, що огинає підошву, закінчується крапкою "i" на п'яті – деталлю, яка віддає шану її прізвищу. На медіальній стороні взуття вертикально нахилена емблема Nike символізує бар'єри, які Іонеску долала протягом своєї кар'єри, а прихована цитата "Будь-хто, будь-де" слугує посиланням на неперевершений дух суперництва Іонеску, а також на її віру в те, що мрійники можуть прийти звідусіль.



З акцентом на гендерно-нейтральному виконанні та стилі життя, перша авторська колекція одягу Іонеску випускається у дорослому розмірі та включає худі, футболки, шорти та сумку через плече. Особлива інновація з'являється в одному з найважливіших елементів екіпіровки баскетболістів – ігрових шкарпетках. Шкарпетки Nike Unicorn – це перші шкарпетки Nike, в яких використовуються матеріали Dri-FIT ADV, технологія, що використовується в найсучасніших колекціях одягу Nike. Шкарпетки, виготовлені щонайменше на 80% з перероблених матеріалів, забезпечують амортизацію, компресію, зчеплення та підтримку під час рухів. Жіночий каталог










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One