Лімітована колекція капсул Converse x Liverpool FC

 Що потрібно знати

  • Для того, щоб розширити можливості для нового покоління вболівальників Converse та Liverpool FC вперше спільно представили лімітовану капсульну колекцію, що складається з дев’яти предметів.
  • Капсула, присвячена стилю життя прихильників клубу, підкреслює креативність та різноманітність.
  • До капсули увійшли кеди Chuck 70, ткана спортивна куртка, кеди Run Star Hike, поло, спортивний костюм та багато іншого.

Converse та Liverpool FC вперше спільно представили лімітовану колекцію капсул. Розширюючи можливості гри для нового покоління вболівальників, капсула підкреслює творчий та різноманітний характер прихильників клубу.


Колекція складається з дев’яти виробів з логотипами LFC та Converse. Серед речей виокремлюються культові кросівки Chuck 70 з високим верхом, на якому зображені птахи Лайвер, миколайчики (квітка графства Ліверпуль) та YNWA (гімн ФК), а також ткана куртка з логотипом та відсилкою на квиток фіналу Кубка Європи 1984 року, де «Ліверпуль» переміг «Рома» у серії післяматчевих пенальті. До колекції також увійшли бейсболка, кеди Run Star Hike, поло, футболка, шорти та спортивний костюм.


«Місто в цілому дуже доброзичливе до людей з різним походженням, з різним вихованням, – каже захисник LFC Ендрю Робертсон. Ми бачимо це щодня на прикладі працівників нашого клубу, і ми бачимо це щотижня на прикладі вболівальників, які проходять через турнікети. Як місто, вони роблять дивовижні речі, але як клуб, вони йдуть по стопах своїх попередників. Ліверпуль відкритий для всіх».


Компанія Converse має довгу та горду історію прославлення творчості. Програма All Star, спрямована на співпрацю з громадськістю, створила можливості для більш ніж 3 000 перспективних талантів по всьому світу. Бренд також підтримує творчі голоси у Великій Британії, зокрема Айзека Ендрюса, Оджеріме та Періс Рабоне, а також режисерів Create Next Film Project Аде Фемзо, Лоррейн Хамалі, Кейлен Френсіс, Ібрагіма Мухаммада та Кемі Анну Адеко.




















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One