Nike Motiva додає легкість під час ходьби та пробіжок

 Що потрібно знати

  • Nike Motiva – це нові кросівки, створені для комфортної та легкої ходьби, а також бігу.  
  • Нова геометрія підошви-рокер, задник і амортизація по всій довжині забезпечують м’яку та плавну ходу для різноманітних видів активностей та різного темпу.
  • Спираючись на культуру інновацій, дизайнери та науковці Nike використали ідеї жінок, котрі користуються застосунком Nike Run Club, та інтерв’ю з понад 1000 людей, які ходять, бігають та займаються пробіжками, щоб зрозуміти їхні унікальні потреби та створити взуття, яке зробить будь-який рух приємнішим. Менше роботи, більше задоволення.


Незалежно від того, як ви вирішили рухатися, Nike вірить, що продукт, який ви носите, повинен покращувати тренування, незалежно від того, що вас мотивує – емоції чи фінішна пряма. Подібно до того, як саме визначення спорту продовжує ставати все більш особистим, варіативним і переосмисленим у різних видах діяльності, Nike докорінно змінили підхід до того, як вони працюють і підтримують жіночий фітнес.


Команда Nike помітила, що більшість жінок, які фіксували своє перше тренування в застосунку Nike Run Club, в середньому пробігали милю за 13 хвилин. Але вони не просто бігли в такому темпі – вони коливалися між ходьбою, підтюпцем, бігом, стартували та зупинялися протягом усього тренування.


Це спостереження підштовхнуло компанію до пошуку нових шляхів покращення унікального досвіду спортсменів за допомогою суттєвих інновацій.


Спираючись на культуру інновацій, дизайнери та науковці Nike зустрілися з понад 1000 людей, які займаються ходьбою, бігом та пробіжками, щоб краще зрозуміти їхні потреби. Завдяки сотням інтерв’ю та годинним фокус-групам у лабораторії спортивних досліджень Nike, так і в спільнотах людей, команда Nike зрозуміла, що часто stop-start-slow темп є наслідком втоми, що спричиняє дискомфорт і розчарування. Вони знали, що цей досвід заважає людям по-справжньому насолоджуватися рухом – іноді задовго до того, як вони зможуть насолодитися ним або відчути фізичну і психічну віддачу від своїх тренувань. Це спонукало команди зосередитися на створенні взуття, яке б допомогло зробити тренування приємнішими й, зрештою, мотивувало людей не зупинятися на досягнутому.


Представляємо вам Nike Motiva – нове взуття, створене, щоб допомогти вам рухатися з комфортом і легкістю. «Розробляючи Motiva, ми прагнули усунути відволікаючі фактори та дискомфорт, який може супроводжувати вас як під час, так і після занять спортом, – говорить доктор Емілі Фаріна, головний науковий співробітник спортивної дослідницької лабораторії Nike. Результатом стало взуття, яке може допомогти зменшити переривання ходьби та зробити рух більш плавним. Ми сподіваємося, ми допоможемо вам захотіти повернутися за новими враженнями».


Нова геометрія підошви-рокер

Аналізуючи дані досліджень, команда Nike зрозуміла, що при повільному темпі люди з більшою ймовірністю вдаряються об землю п’ятою. Підошва кросівок Nike Motiva має збільшену підошву-рокер, яка допомагає забезпечити плавний перехід, коли ви рухаєтесь вперед. Підошва допомагає полегшити відштовхування ноги від землі після удару п’ятою, перш ніж допомогти перенести ногу вперед, щоб відштовхнутися для наступного кроку.


Зручна амортизація

Кросівки Nike Motiva створені для того, щоб зробити кожен рух більш комфортним.


Чим більше амортизації під ногами, тим м’якше і комфортніше можна відчувати себе під час руху. Повнорозмірна піна Cushlon 3.0 в проміжній підошві Nike Motiva призначена для забезпечення амортизації, щоб допомогти пом’якшити удар при зіткненні ніг з землею. Нові рельєфні елементи ComfortGroove на підошві допомагають зробити відчуття під ногами ще приємнішими. Будь-яка порція енергії, яку взуття може повернути користувачеві, означає, що він може відчувати себе менш втомленим. Менше роботи, більше задоволення.


М’який комір-водоспад з піни облягає щиколотку та п’ятку, а внутрішній напівчеревик допомагає легко взувати та знімати взуття.


Абсолютно нова форма

Під час тестування люди повідомляли Nike, що вузьке взуття не зовсім підходить для них. Тож команда створила Nike Motiva на новій, розробленій на основі даних підошві, з розширеною передньою частиною стопи, щиколотки та носка, про що просили тестувальники.














 

 

 

 



 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One