Чоловічі кросівки Nike SuperRep Go 3 Flyknit: комфорт та легкість у кожному кроці

Лінійку кросівок SuperRep Go від Nike було представлено на тижні лондонської моди у грудні 2019 року. Полегшений варіант Nike SuperRep Go 3 Flyknit призначений для високоінтенсивних інтервальних тренувань (HIIT). Модель зробила справжню революцію в індустрії інновацій та дизайну взуття. Третє покоління кросівок бренду Nike завоювало популярність серед шанувальників спорту та здорового способу життя.


Чому модель Nike SuperRep Go 3 Flyknit так популярна у чоловіків?

Універсальні SuperRep Go не сплутати ні з чим – оригінальний дизайн із зонованою конструкцією Flyknit надійно фіксує стопу, що забезпечує комфорт під час спортивних занять.

Це перша модель із радикальними змінами у дизайні, яка на 20% виготовлена ​​з переробленого матеріалу. Інноваційна розробка повністю відповідає критеріям екологічності та незмінним стандартам якості взуття бренду.


Третя модель SuperRep Go порадувала шанувальників спортивного способу життя не лише стильним зовнішнім виглядом, а й легкою підошвою. Дрібнозернистий регенерований піноматеріал забезпечує кращу амортизацію та підтримку стопи з усіх боків. Nike SuperRep Go 3 Flyknit – ще більше комфорту та стабілізації під час виконання різноманітних вправ.


Неперевершений дизайн та бездоганна амортизація – далеко не єдині переваги, які принесли гучний успіх кросівкам SuperRep Go. Серед інших переваг спортивної лінійки можна виділити:

  1. Інноваційність. Завдяки поєднанню новітніх рішень Nike вдалося розробити унікальну модель. Це відбилося на зовнішньому вигляді взуття: творці нового модельного ряду продемонстрували оригінальні чоловічі кросівки світлих відтінків.
  2. Універсальність. Стилеві зміни верхньої частини, проміжної та пінної підошви роблять кросівки SuperRep Go чудовим варіантом як для тренувань, так і для прогулянок містом.
  3. Зручність. Устілки, що дихають, і повітряні блоки Zoom Air для відведення тепла та зручна конструкція шнурівки для ідеальної посадки гарантують максимальний комфорт на тренуванні. Виріз на передній частині підошви допомагає утримувати рівновагу на планці та виконувати такі вправи, як «берпі» та «скелелаз».
  4. Довговічність. Верх Flyknit із зонами Recycled Fiber Flex, проміжна підошва, модифікована піна Crater та матеріал Nike Grind забезпечують довговічність виробів.


Кросівки Nike SuperRep Go 3 Flyknit поєднують у собі лаконічний стиль, функціональність та зручність, що робить їх одними з кращих варіантів взуття для спорту.


Де придбати чоловічі кросівки Nike SuperRep Go 3 Flyknit?


Бажаєте придбати нові Nike SuperRep Go 3 Flyknit? Заходьте на сайт Delta Sport і робіть вигідні покупки тільки оригінального взуття онлайн. Ми надішлемо замовлення зі швидкою доставкою до вашого міста.


Інтернет-магазин Delta Sport – офіційний представник бренду в Україні, тому в його асортименті лише оригінальне та якісне взуття. Тут ви можете купити чоловічі кросівки з найпопулярніших колекцій, таких як Nike Air Max Plus, Nike Dunk, Nike Flyknit, Nike React, Pegasus та інші.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One