Теяна Тейлор привнесла артистизм у свою першу колекцію бренду Jordan

 Що потрібно знати

  • Розширюючи культуру баскетболу для нового покоління, хореограф, співачка, акторка та художниця Теяна Тейлор випускає свою першу капсульну колекцію з брендом Jordan.
  • Дизайн кросівок Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 та колекції одягу натхненні однією з улюблених метафор Теяни: Подолання труднощів – це як троянда, що виростає з бетону.
  • Колекція одягу включає сітчастий топ, флісові штани, футболки, майки, комбінезон та багато іншого.

Розширюючи культуру баскетболу для нового покоління, хореограф, співачка, акторка та художниця Теяна Тейлор випускає свою першу капсульну колекцію з брендом Jordan, хедлайнером якої стали кросівки Air Jordan 1 Zoom CMFT 2.


Дизайн взуття натхненний однією з улюблених метафор Тейлор: Подолання труднощів подібне до троянди, що виростає з бетону. Випущені у білому та спортивному червоному кольорах, кросівки мають шипи, які прикрашають загальновідому емблему Nike – Swoosh – на зовнішній стороні, та витягнуту емблему на внутрішній стороні кросівок, що ніби занурюється під підошву. Спеціальний замок для шнурків з рожевого мережива містить ініціали Тейлор. Схожий стиль шрифту також присутній на язичку, де написано «Tey».


Колекція одягу включає сітчастий топ, флісові штани, футболки, майки, комбінезон та багато іншого. Колекція поєднує в собі естетику Нью-Йорка початку 2000-х з ДНК Jordan, створюючи образ, який в рівній мірі поєднує в собі вуличний та спортивний стилі.











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One