Luka 2 розроблені для створення більшого простору на корті

 Що варто знати

  • Luka 2 створені з урахуванням нелінійних рухів, які підкреслюють витончену гру Луки Дончича та його талант так званої сепарації. Дончич постійно згадував «баланс» як те, що йому потрібно у взутті, щоб залишатися впевненим.
  • Щоб допомогти створити вільний простір на корті, дизайнери розробили комбіноване використання повнорозмірної підошви Formula 23 та IsoPlate – інновації, притаманні лише Jordan – які працюють разом з новою медіальною піною Cushlon 3.0, що допомагає тримати стопу під контролем. 
  • Кожного сезону буде випускатися модель Luka 2 з використанням принаймні 20 відсотків вторинної сировини за вагою, натхненна його рідною країною – Словенією.


Лука Дончич має унікальний стиль гри: він завжди контролює ситуацію, швидко відривається від свого захисника та володіє баченням майданчика, яке дозволяє йому бачити гру ще до того, як вона відбудеться. Команда дизайнерів Jordan детально вивчила його гру, щоб розробити другу модель його фірмового взуття – Luka 2. Завдяки високопродуктивному співробітництву, бренд Jordan розробив Luka 2, щоб відповідати потребам Дончича та потребам наступного покоління.


Метою процесу дизайну було вивчення його багатогранної гри в пошуку більшого простору, максимізація цих рухів і допомога в створенні дистанції за допомогою технології кросівок. Взуття створене з урахуванням кроку назад, який є одним з ключових рухів, що уособлює гру Дончича.


Щоб допомогти Дончичу створити простір на майданчику, дизайнери розробили комбінацію повнорозмірної підошви Formula 23 та IsoPlate – інновації, притаманні лише Jordan. Ці особливості працюють разом з середньою підошвою з піни Cushlon 3.0, щоб допомогти тримати стопу під правильним кутом нахилу, що допомагає гравцеві ефективно відштовхуватися передньою частиною стопи.


Підошва складається з чотирьох частин.  Піна Formula 23 лежить безпосередньо під стопою, оточена міцним каркасом. М’який пінний клин на медіальній стороні допомагає стопі злегка опуститися, щоб знаходитися під правильним кутом для відштовхування від корту. Нарешті, остання версія IsoPlate підіймає бічну стінку відносно каркасної піни, щоб допомогти гравцеві зберегти рівновагу під час змін напрямку з боку.















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One