Nike Aerogami трансформується в реальному часі, щоб підтримувати відчуття прохолоди у бігунів

 Що потрібно знати

  • Aerogami – це абсолютно нова технологія Nike для спортивного одягу, яка підвищує повітропроникність, коли спортсмени потребують цього найбільше.
  • Aerogami – це система вентиляції, яка автономно адаптується до ваших потреб, створюючи спортивний одяг що більше дихає.
  • Інноваційний матеріал використовує вентиляційні отвори, які реагують на вологу, та автономно відкриваються і закриваються коли відчувають піт на тілі.
  • Ця технологія, вперше представлена в куртці Nike Run Division Aerogami Jacket, покликана розв’язувати вічну проблему бігунів – регулювати температуру тіла та вентиляцію під час носіння куртки.


Натхненні пристрастю до задоволення потреб бігунів, вчені та інноватори з Nike Explore Team (NXT) та Nike Sport Research Lab (NSRL) створили Aerogami, нову технологію одягу, вперше представлену в куртці Nike Run Division Aerogami Jacket. 


Aerogami – це система вентиляції, яка автономно адаптується до ваших потреб, створюючи спортивний одяг що більше дихає. Вона розроблена для створення продукту, який взаємодіє з вашим тілом в режимі реального часу, коли ви нагріваєтесь, потієте та охолоджуєтесь.


Як працює Aerogami: Крихітні крилаті вентиляційні отвори відкриваються, коли піт накопичується на шкірі, забезпечуючи кращий потік повітря і вихід поту. Коли тіло охолоджується і піт висихає, вентиляційні отвори знову закриваються. Така можливість забезпечується вологореактивною плівкою, нанесеною на вентиляційні отвори, яка автономно скорочується і розширюється, відчуваючи піт на тілі. 


Нова куртка Nike Run Division Aerogami Jacket має систему вентиляції на грудях та спині, двох зонах, що найбільше нагріваються та потіють, що дозволяє потоку повітря рухатися крізь куртку під час руху.


На основі тестування в екологічних камерах NSRL та візуалізації даних з карт тепла та поту бігунів, розташування вентиляційних отворів на жіночій та чоловічій куртках відрізняється, щоб врахувати гендерні особливості. Наприклад, вентиляційні отвори на жіночій куртці розташовані навколо зони, де знаходиться спортивний бюстгальтер.


«Aerogami – це найновіший приклад інноваційної культури Nike, спрямованої на задоволення потреб бігунів, – каже Джахан Бехбахані (Jahan Behbahany), старший менеджер з інноваційних продуктів в області одягу в групі передових інновацій Nike. Ми знаємо, що занадто тепле, незручне відчуття під час носіння бігової куртки є поширеною проблемою, з якою стикаються багато бігунів. Саме тому ми були одержимі розробкою інноваційного рішення, яке забезпечить їм підвищену повітропроникність без шкоди для стилю та захисту. Ця технологія чудова тим, що спортсмен не тільки відчуває переваги, але й бачить їх.»


Куртка також оснащена Storm-FIT ADV – провідним матеріалом Nike, який захищає бігунів від вітру та дощу. 













Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One