Кросівки Nike Ultrafly Trail: Швидкість і зчеплення для перегонів по бездоріжжю

 Що потрібно знати

  • Нові кросівки Nike Ultrafly Trail призначені для швидкого, легкого та зручного бігу, розроблені у тісному партнерстві з елітними спортсменами Nike Trail.
  • Вперше Nike Trail Ultrafly має карбонову підошву Flyplate, розташовану між піною ZoomX та підошвою, обтягнутою тканиною.
  • Nike Ultrafly Trail – це перший продукт нового партнерства Nike та Vibram, в результаті якого провідні технології Vibram та ексклюзивний дизайн підошви увійшли до асортименту трейлового взуття Nike.


Натхненні пристрастю до задоволення потреб усіх бігунів, дизайнери Nike Running створили Nike Ultrafly Trail – найкращі кросівки компанії для трейлового бігу. Після більш ніж двох років ретельних тестувань і розробок з елітними спортсменами Nike Trail, кросівки Ultrafly були адаптовані спеціально для трейлових бігунів, які хочуть змагатися, наздоганяти FKT і рухатися стежками у швидкому темпі.


У 2021 році дизайнери Nike Running почали тісно співпрацювати з елітними спортсменами Nike Trail, щоб створити ідеальне взуття для трейлового бігу, використовуючи інновації світового класу для шосейного бігу та адаптуючи їх до унікальних потреб бігунів-трейлерів. Спортсмен Nike Trail Тайлер Грін (Tyler Green) був первісною музою команди Nike для цієї інновації. Він пробіг у цих кросівках понад 1000 миль під час тренувань і тричі поспіль фінішував у першій п'ятірці на престижному 100-мильному забігу на витривалість Western States Endurance Run.


«Я випробував кросівки на кам'янистій місцевості, важких підйомах, швидких спусках та важких тренуваннях, – каже Грін. Дуже приємно бачити, як мої погляди та відгуки безпосередньо впливають на продукт, який допоможе всім бігунам досягати своїх цілей на бігових доріжках.»


Ultrafly приєднується до широкого асортименту бігового взуття Nike Trail і дебютує з багатьма новинками для Nike Trail. Розуміючи потребу спортсменів у винятковому зчепленні та тязі на пересіченій місцевості, дизайнери Nike та Vibram об'єднали зусилля, щоб втілити свій досвід в абсолютно новому та ексклюзивному дизайні підошви Ultrafly. Підошва Ultrafly використовує технологію Litebase від Vibram, пропонуючи бігунам легку та гнучку конструкцію підошви з технологією Vibram Traction Lug та гумовою сумішшю Vibram MegaGrip.


Також вперше Nike Trail Ultrafly отримала карбонову підошву Flyplate, розташовану між піною ZoomX та підошвою, обтягнутою тканиною. Верх Vaporweave у поєднанні з класичною конструкцією коміра, системою фіксації та кріплення забезпечує легкий комфорт та надійність під час довгих кілометрів бігу на трейлових доріжках. 









Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One