Колекція Nike x Martine Rose переосмислює жіночий футбольний стиль

 

  • У своїй новій колекції Nike дизайнер Мартін Роуз розмиває межі чоловічого та жіночого футбольного стилю завдяки новим гендерно нейтральним елементам, які підкреслюють стиль і відкривають культуру спорту для наступних поколінь.
  • Відкриваючи нову еру жіночого футболу, колекція буде впроваджена під час головної спортивної події цього літа.
  • У колекції Nike x Martine Rose представлені піджак, штани, тренч і сорочка; аксесуари, включаючи гетри, рукавички та сонцезахисні окуляри; а також остання версія кросівок Nike x Martine Rose Shox Mule MR 4.


Як у моді, так і в спорті бувають такі сміливі нововведення, що їх поява створює чітке «до» і «після». Під час свого останнього партнерства з Nike дизайнер Мартін Роуз перевернула уявлення і про моду, і про спорт, запросивши всіх нас у світ «після» — світ, який є більш інклюзивним, рівноправним і надихаючим.


Колекція Nike x Martine Rose розмиває межі чоловічого та жіночого футбольного стилю завдяки новим гендерно нейтральним елементам, які підкреслюють стиль і відкривають культуру спорту для наступних поколінь. Вправно поєднуючи лук для «червоної доріжки» та «виходу на поле», колекція вносить елемент прекрасного в елітний жіночий спорт та усуває гендерний розрив у продуманому, майстерно виготовленому одязі для жінок-спортсменок.


«Коли жінка надягає костюм, це вираження сили, стійкості та краси», — каже Мартін. «Я хочу, щоб жінки відчували себе сильними в костюмах, зовсім як чоловіки. І хоча я демонструю здебільшого жіночі образи, щоб донести свою ідею, у нових костюмах немає гендерної прив’язки. Їх може носити хто завгодно. Я сподіваюся, що одного дня ми не будемо говорити про гендер у спорті, а будемо говорити лише про сам спорт. Після того, як усі обмеження буде знято, залишиться лише гра».


Відкриваючи нову еру жіночого футболу, колекція буде впроваджена під час головної спортивної події цього літа. Вона розроблена так, щоб учасники могли носити її в різноманітних тонах і в різному контексті.


«Мені подобається ця суміш, на яку перетворились спорт, мода та культура. Як спортсменка, я завжди хотіла, щоб те, що ми одягаємо, несло індивідуальний сенс», — каже Меган Рапіно, спортсменка Nike, член жіночої національної збірної США та муза колекції Nike x Martine Rose. «Я думаю, що Мартін, як дизайнер, натхненний спортивною культурою, здатна вкласти потрібний сенс у свою роботу, і для неї можливість виразити себе через цей особливий для нас момент — це справді круто. Особисто для мене цей одяг — просто відпад».


У колекції Nike x Martine Rose представлені піджак, штани, тренч і сорочка; аксесуари, такі як гетри, рукавички та сонцезахисні окуляри; а також остання версія кросівок Nike x Martine Rose Shox Mule MR 4. Привабливий синій і фіолетовий колір взуття відтворює знамениті яскраві воротарські майки 1990-х років, тоді як форма взуття виступає символом справедливості у футболі, розширення спортивної культури та натяком на те, що Nike і Martine продемонструють пізніше цього року.






















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One