Колекція Nike AU створена Австралією для світу

 Що потрібно знати

  • Nike запускає Nike AU Collection, першу капсульну колекцію Express Lane, натхненну Австралією.
  • Жіноча колекція включає низку кросівок з коноплі та флісу, куртки, спортивні штани та футболки в коричневих та бурштинових тонах, а також лімітовані версії кросівок Air Max 270, Dunk Low та Air Max 90. 
  • Створюючи продукти, що відповідають культурним особливостям, команда Nike Express Lane розглядає самовираження через дизайн як спосіб побудови відносин і популяризації спорту в різних спільнотах.

Nike запускає Nike AU Collection, першу капсульну колекцію Express Lane, натхненну Австралією.


Жіноча колекція Nike представлена лінійкою конопляних та флісових кросівок, курток, спортивних штанів та футболок у коричневих та бурштинових тонах, а також лімітованими версіями кросівок Air Max 270, Dunk Low та Air Max 90. Натхненна суворим австралійським ландшафтом, вона переосмислює ікони Nike за допомогою кольорів і текстур, запозичених з природної краси Австралії.


Одна з місій Nike Express Lane – створення виробів, натхненних місцевою культурою. Створюючи продукти, що відповідають культурним особливостям, команди Express Lane використовують дизайн для побудови відносин і популяризації спорту в різних громадах. 










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One