Nike Kobe 8 повернулися у Protro формі


  • Nike Kobe 8 дебютує як модель Protro у кольорі Halo на честь Кобі Браянта.
  • Співпрацюючи з Nike Basketball, Ванесса Браянт придумала і створила концепцію взуття Halo, щоб щороку вшановувати день народження Кобі. Концепт Halo буде щорічним випуском, який буде вшановувати та святкувати цю особливу дату.
  • Дизайнери замінили проміжну підошву Lunarlon на піну Nike React, що дозволило підвищити комфорт і швидкість реакції, а також створити більш міцну конструкцію в цілому. Також оновлений малюнок зчеплення з ялинкою, вишитий логотип Swoosh на верхній частині та логотип Mamba на язичку.
  • Нові Nike Kobe 8 Protro Halo з'являться у продажу 23 серпня на SNKRS та у деяких світових ритейлерів.


Nike представляє найновіший силует в лінійці Protro: Kobe 8 Protro Halo. Потрійне біле забарвлення віддає шану легенді баскетболу Кобі Браянту.


У партнерстві з Nike Basketball Ванесса Браянт розробила концепцію та створила кросівки Halo, щоб щороку вшановувати день народження Кобі. Концепт Halo буде щорічним випуском, який буде вшановувати та святкувати цю особливу дату.


Як і попередні моделі, Kobe 8 Protro мають той самий культовий вигляд, але відрізняються новим дизайном та інноваційними характеристиками. Одне з найпомітніших оновлень дизайну – вишитий логотип Swoosh на верхній частині кросівок, а також вишитий логотип Mamba на язичку. У ключовому інноваційному оновленні дизайнери замінили проміжну підошву Lunarlon на піну Nike React, щоб підвищити комфорт і швидкість реакції, а також допомогти створити довговічний дизайн в цілому. Команда також оновила малюнок протектора «ялинка» для міцного зчеплення та продуктивності.


Вперше Nike Kobe 8 були випущені у 2012 році. До цього кросівки були представлені в колекціях Prelude Pack (2014) та Fade To Black Collection (2016) до цьогорічного Protro. На момент випуску кросівки були найлегшими в лінійці Kobe, що відповідало прагненню Кобі створити взуття, яке було б продовженням його стопи. Графіка на верхній частині кросівок ще більше підкреслила ідентичність Кобі «Black Mamba».


Присвячений до дня народження Кобі Браянта 23 серпня, Nike вшановує спортивну спадщину ікони через елітний дводенний юнацький баскетбольний турнір перед Crypto.com Arena в Лос-Анджелесі. Mamba League Invitational запрошує вісім команд найталановитіших старшокласників Лос-Анджелеса позмагатися, як чоловіків, так і жінок, і завершується чемпіонською грою в День Мамби – 24 серпня.

















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One