Представляємо перші фірмові кросівки Лео Бейкера – Nike SB React Leo

 Що потрібно знати

  • Nike SB React Leo – це дебютне фірмове взуття Лео Бейкера для Nike SB. Реліз відбувся 15 вересня.
  • Втілюючи прагнення Nike служити спортсменам, Nike SB React Leo відповідає потребам Лео Бейкера у високій функціональності та невпинному творчому підході.
  • Nike SB React Leo поєднує в собі сучасні технології, індивідуальні деталі та тонкі штрихи, натхненні кутюр’є, в новому універсальному силуеті SB з верхом з м’якої шкіри та замшевими накладками в місцях, що піддаються швидкому зношуванню.

Завдання дебютного взуття Лео Бейкера: Ніколи не йти на компроміси. Втілюючи прагнення Nike служити спортсменам, кросівки Nike SB React Leo відповідають потребам Бейкера у високій функціональності та невпинному творчому підході. Наслідуючи культове взуття зі «сховищ» Nike та його улюблені моделі для скейтбордингу, SB React Leo поєднує в собі сучасні технології, індивідуальні деталі та витончені штрихи, натхненні кутюр’є, в новому універсальному силуеті SB. Завдяки м’якому шкіряному верху з замшевими накладками в місцях, що піддаються швидкому зносу, SB React Leo поєднує мінімалістичний дизайн з класичною конструкцією взуття середньої висоти, що дозволяє відчувати себе комфортно під час катання на скейті.


Від яскравих застібок і язичка з пасом з логотипом до монограми «Leo» та індивідуального малюнка на устілці, Nike SB React Leo втілює сміливий стиль Лео з витонченим підходом. Завдяки класичним інноваціям, починаючи з дизайну і закінчуючи функціональністю, React Leo досягає полярної зірки Лео завдяки потрійному посиленню швів в області щиколотки та носка, гібридній конструкції з вулканізованої підошви й адаптивній проміжній підошві Nike React для зчеплення з поверхнею, відчуття дошки та швидкої амортизації ударів.


«Я хотів, щоб кросівки були утилітарними, з витонченими деталями та стильними мотивами, але, зрештою, щоб вони були чудовим взуттям для скейтбордингу, – розповідає Лео. Накладки на носку створюють трьохшарову конструкцію, тому вони довго носяться. Потрійний шов на носку дійсно підсилює зносостійкість. Я хотів, щоб вони служили довго, але при цьому добре ковзали, тож ця нова комбінація з вулканізацією ідеально підходить для цього. Це все, про що я міг коли-небудь мріяти у кросівках. Я дуже пишаюся цим.»












Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One