Модерн та класика в кросівках Converse All Star BB Trilliant CX

 Що потрібно знати

  • Поєднуючи в собі сучасний дизайн баскетбольного кільця з елементами ретро, кросівки Converse All Star BB Trilliant CX створені для сучасного гравця, чий стиль не піддається класифікації. 
  • Trilliant CX розроблені для зменшення зайвої ваги та мають ромбоподібні вирізи вздовж проміжної підошви, наповненої піною CX, щоб забезпечити динамічність, стабільність та стриманість.
  • Натхненні моделлю Converse Aerojam, що дебютувала в 1993 році, кросівки Trilliant мають знімний мереживний чохол для універсальних стильових рішень.


Поєднуючи сучасний дизайн обруча з елементами ретро, Converse All Star BB Trilliant CX створені для сучасного гравця, чий стиль не піддається класифікації.


Модель Trilliant CX розроблена для зменшення зайвої ваги та має ромбоподібні вирізи вздовж підошви, наповненої піною CX, щоб забезпечити динамічність, стабільність та стриманість. Технологія Nike Zoom Air була використана в передній частині стопи, щоб забезпечити швидке прискорення. Основним пріоритетом дизайну також була система підтримки, що складається з пінопласту CX на бічній частині стопи, інтегрованої п'ятки та високої гумової підошви, що забезпечує бічну підтримку.


Натхненні моделлю Converse Aerojam, що дебютувала в 1993 році, кросівки Trilliant мають знімний мереживний чохол для універсальних стильових рішень. Мереживна шнурівка, яка вперше з'явилася на All Star BB Evo, допомагає надійно зафіксувати кросівки, а качкоподібний підбор полегшує носіння.










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One