Сюрприз, сюрприз: Converse x pgLang повернулися

 Що потрібно знати

  • Співпраця Converse та pgLang продовжується мінімалістичною інтерпретацією моделі Chuck 70. Колаборація представляє “лотерею” – отримай одну з двох моделей.
  • Заснована у 2020 році Кендріком Ламаром та його давнім співавтором Дейвом Фрі, pgLang є багатопрофільною компанією, яка ставить собі за мету розповідати історії, які виходять за рамки мови та об'єднують людей через спільний досвід.

Співпраця Converse та pgLang повертається, цього разу з новим сюжетним поворотом. Дебютувавши в чорному кольорі pgLang для Converse Chuck 70, ця колаборація представляє “лотерею”. Клієнти зможуть рандомно отримати одну з двох нових моделей взуття при замовленні на сайті converse.com.



Заснована у 2020 році Кендріком Ламаром та його давнім співатвором Дейвом Фрі, pgLang – це багатопрофільна компанія, яка охоплює лейбл, продакшн, видавництво та багато іншого. Компанія керується місією розповідати історії, які виходять за рамки мови та об'єднувати людей через спільний досвід – нехай навіть з невеликою часткою везіння.


Друга частина колаборації представляє мінімалістичну інтерпретацію моделі Chuck 70, цього разу в чорному кольорі з двома варіаціями. При уважному розгляді можна помітити ледь вловимі відмінності між двома парами. Одна з них має нашивку Converse Navy на лівому черевику та Irish Cream на правому; інша має нашивку Irish Cream на лівому черевику та Converse Red на правому.


pgLang для Converse Chuck 70 також повертає люверси в туристичному стилі на підкладці верху та асиметричний гумовий лак. Написи та зображення на устілці та підошві підкреслюють місію pgLang – вийти за межі мови. Над нашивкою Chuck на щиколотці на полотні верху вибито напис "pgLang for", що поєднує класичний стиль Converse з творчою філософією pgLang.








Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One