Перша колекція Nike Маркуса Рашфорда натхненна вірою в себе

 Що потрібно знати

  • Nike спільно з футболістом Маркусом Рашфордом створив його дебютну колекцію взуття та одягу.
  • Текст, що надихає, пронизує всю колекцію Рашфорда, яка полягає у вірі в себе, яку він хоче передати усім молодим спортсменам, що прагнуть досягнути своєї мрії. 
  • До колекції увійшли версії кросівок Mercurial Superfly Elite, Pro та Academy, кросівки Air Max Pulse, спортивний костюм, штани, футболки та футбольний м'яч, випущений лімітованою серією.
  • Як чемпіон серед спортсменів і спорту, Nike співпрацює з такими спортсменами, як Маркус, які поділяють віру в те, що спорт може руйнувати бар'єри, розширювати межі, викликати зміни та рухати світ уперед.


Як чемпіон серед спортсменів і спорту, Nike співпрацює зі спортсменами, які поділяють віру в те, що спорт здатен руйнувати бар'єри, розширювати межі, ініціювати зміни та рухати світ вперед. Саме в такому дусі партнерства Маркус Рашфорд – один з найдинамічніших молодих футбольних нападників – випустив свою першу колекцію Nike, присвячену спорту та стилю життя, яка слугує майбутньому спортсменів та гри. Рашфорд хоче, щоб колекція заохочувала молодь до віри у власні сили – це те, що допомогло йому пройти шлях від скромних починань у Манчестері до міжнародної слави. Він бачить предмети колекції як інструменти, що можуть піднести спортсменів до нових висот.


«Як і на полі, кожна мить і кожна деталь має значення, і я пишаюся тим, як вони поєдналися в моїй першій колекції з Nike, – каже Маркус. Вона для всіх, хто мріє про велике, наполегливо працює і ніколи не перестає вірити в себе».


Взуття створено на основі силуетів, які охоплюють як спортивні характеристики, так і стиль життя. На полі модельний ряд Mercurial Superfly виконаний в тональній градієнтній палітрі, натхненній бутсами Маркуса з його ігрової кар'єри, а також графікою, що представляє звукову хвилю, як натяк на прагнення Маркуса піднімати інших.


Nike Air Max Pulse вирізняються світло-блакитним градієнтом на верхній частині, а також матовою шкірою та технічним трикотажем. Верх кросівок нагадує дизайн Mercurial, в той час, як інші частини кросівок мають деякі фірмові штрихи, наприклад, логотип Маркуса на язичку. На підкладці шкарпеток написано: «Коли ти віриш у себе, можуть статися неймовірні речі». Серед інших предметів одягу також спортивна куртка, штани, футболки та футбольний м'яч, випущений лімітованою серією.













Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One