Converse у співпраці з Мартіною Алі та іншими розширює межі культової зірки Чака Тейлора

 Що потрібно знати

  • Converse залучив дизайнерів Мартіну Алі, Ізабель Марант та Фенг Чен Ванг, щоб дослідити нові виміри культового силуету Чака Тейлора як каталізатора самовираження та творчості.
  • Дизайнерка ювелірних прикрас та аксесуарів з Брукліна Мартіна Алі представляє свій погляд на нову модель Chuck 70 De Luxe Wedge.
  • Модель De Luxe Wedge у виконанні Мартіни є одночасно трансформаційною та вишуканою, з незвичайно виліпленою підошвою, повністю шкіряним верхом та наявністю двох різних стильових рішень – з гетрами та без них.
  • Chuck 70 De Luxe Wedge є останнім прикладом того, як Converse переосмислює свою ДНК як платформу для вдосконалення стилю, форми та функціональності.
  • Будуючи майбутнє, Converse продовжуватиме надавати можливості для творчого самовираження тим, хто, як Мартіна Алі, формує культуру.


Converse залучив бруклінську дизайнерку ювелірних прикрас та аксесуарів Мартіну Алі, французьку модельєрку Ізабель Марант та лондонського дизайнера чоловічого одягу китайського походження Фен Чен Ванг, щоб дослідити нові виміри своєї ДНК, які допоможуть розширити межі бренду далі, ніж будь-коли раніше.


Кожен з дизайнерів відомий тим, що прокладає нові шляхи та переосмислює статус-кво, тому Converse запропонували культовий силует Чака Тейлора як натхнення, будівельний матеріал та каталізатор для творчості, щоб визначити, що буде далі.


Спочатку Мартіна Алі представила свій погляд на нову модель Chuck 70 De Luxe Wedge з незвичайно виліпленою підошвою, що має скульптурну форму. Найновіше доповнення до сімейства De Luxe має майже чотири дюйми підйому, асиметричний квадратний носок і повністю шкіряний верх, що відповідає класичній мові дизайну улюбленої моделі Chuck Taylor All Star, але водночас відрізняється власною сміливістю.


Досліджуючи силует, Мартіна черпала натхнення в чоботах для болота, і врешті-решт втілила своє бачення взуття в танкетці De Luxe, яка є водночас трансформаційною та вишуканою. До того ж Мартіна представили одразу два стильових рішення для взуття, його можна носити разом з гетрами або без них.


Як синонім нью-йоркського стилю, ця модель дебютувала повністю в чорному кольорі із застібками-шпильками на верхній частині, що є відсиланням до фірмового металевого оздоблення Мартіни. Гетри можна регулювати, вони повітропроникні, але міцні, кріпляться на шпильках, мають мінімальний кобрендинг, застібки-блискавки на всю довжину та шнурки для необмеженої свободи в стилізації.


"Як дизайнер, я створюю речі, які дозволяють їх власникам також бути творцями, – каже Мартіна. Завдяки танкетці я розробила взуття, яке стає таким, яким ви хочете його бачити. Повсякденне чи вишукане, стримане чи навіть гучне. Високе чи низьке. Для мене було важливо створити щось, що можна носити з ранку до вечора, щось, що можна носити будь-кому і будь з чим. Це ідеальне взуття для самовираження".


Chuck 70 De Luxe Wedge є останнім прикладом перепрофілювання ДНК Converse як платформи для вдосконалення стилю, посадки, форми та функцій. Будуючи майбутнє, Converse продовжуватиме надавати можливості для творчого самовираження тим, хто, як Мартіна Алі, формує культуру.














Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One