Найкраще для корту: Баскетбольне взуття Nike

 Роль, яку баскетбол відіграє в русі нашого світу вперед, є надзвичайно важливою. Ця гра унікальна, вона мінлива та потужна. Лінійка Nike Basketball прагне розвивати гру для кожного гравця, надаючи йому інструменти, необхідні для досягнення найкращих результатів, починаючи з серії Greater Than і закінчуючи фірмовим баскетбольним взуттям.



Всі баскетбольні кросівки Nike створюється у партнерстві з нашими елітними спортсменами, які спонукають нас бачити гру по-новому, розробляти найсучасніший продукт у світі та допомагати формувати майбутнє цього виду спорту.


Дізнайтеся більше про останню баскетбольну лінійку Nike. Ознайомтесь з моделями, їх технічними характеристиками, перевагами та іншими особливостями.


Nike Basketball Greater Than 





Nike Greater Than – це система баскетбольного взуття Nike, натхненна прагненням прислухатися до голосу спортсмена для розв'язання реальних проблем на майданчику. Взуття серії Greater Than поєднує в собі найкращі інновації та технології Nike, які допомагають спортсменам будь-якого рівня створювати простір та максимізувати швидкість для ефективної гри на майданчику, виконуючи три основні рухи в грі: обведення, кидок та стрибок.


Nike Basketball Signature Family












В основі баскетболу Nike лежить віра в те, що голос спортсмена здатен змінити світ. Як прихильники спортсменів і спорту, ми співпрацюємо зі спортсменами, які поділяють нашу віру в те, що спорт може руйнувати бар'єри, розширювати межі, викликати зміни та рухати світ уперед. Сьогодні фірмова стратегія баскетболу Nike розвивається. Ми відкриваємо нові шляхи для спільного створення дивовижних продуктів і надаємо доступ до повного використання нашого інструментарію – від дизайну до матеріалів і досліджень. Разом з нашими спортсменами ми переосмислюємо модель партнерства. Це означає індивідуальну роботу з кожним 1:1, можливість підтримувати їх та співпрацювати з ними для досягнення великих змін як на корті, так і за його межами.


Nike Basketball and Kobe Bryant




У партнерстві з Ванессою Брайант, Nike зосередиться на підтримці нового покоління вболівальників та заохоченні молоді до занять спортом.


Протягом багатьох років Nike та Кобі Брайант працювали разом, щоб надихати вболівальників по всьому світу. Разом з Nike Брайант створив лінійку баскетбольного взуття, що змінила правила гри. Він скористався можливістю поширити свою любов до спорту від Китаю до Північної Америки. Через більш ніж три роки після смерті Брайанта його спадщина, як на майданчику, так і поза ним, продовжує звучати.


«Кобі Брайант дуже багато значить для багатьох з нас, не тільки для фанатів НБА, але й для всіх, хто не пов'язаний з грою, – говорить Джон Донахью, президент і головний виконавчий директор NIKE, Inc. Його вплив на розвиток спорту, зокрема, заохочення жінок і молоді займатися спортом, залишається однією з найглибших і найтриваліших його заслуг. Разом з Ванессою ми сподіваємося вшанувати пам'ять Кобі та Джіджі, виховуючи нове покоління».


Nike Cosmic Unity



Nike Cosmic Unity, перше спортивне взуття Nike в рамках ініціативи Move to Zero (шлях до нульових відходів та нульових викидів вуглецю), було створено для виду спорту, який постійно перевтілюється в оновлену, новаторську версію себе. Це дух баскетболу. Це також дух кругового дизайну. Лінія Cosmic Unity створена для гравців, які люблять цей вид спорту і вірять у його здатність змінювати культуру, а також допомагати формувати краще майбутнє для світу.


Nike EasyOn: Робимо гру доступнішою для всіх




Щоб відобразити прагнення Nike служити всім спортсменам і зробити продукти Nike більш зручними для носіння та використання, ми змінили назву FlyEase на EasyOn.


У виробах EasyOn використовуються різні технології та системи починаючи застібками котрі можна розібрати й закінчуючи липучками й навіть більше. Все для того, щоб допомогти спортсменам з обмеженими можливостями легше вдягати та знімати взуття Nike.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One