Converse представляє модель Chuck 70 De Luxe Squared в колаборації зі Swarovski

 Що потрібно знати

  • Модель Chuck 70 De Luxe Squared трансформує культовий закруглений носок Chuck 70, надаючи йому абсолютно нового кутастого вигляду.
  • Верх De Luxe Squared, що нагадує дизайн Chuck Taylor, має прошиті деталі та переформовану восьмикутну нашивку.
  • Хоча силует буде представлений у класичних колірних рішеннях, Converse також залучила австрійський бренд розкоші Swarovski як партнера з матеріалів для блискучого першого враження.
  • Розширюючи лінійку De Luxe, Chuck 70 De Luxe Squared приєднується до De Luxe Wedge і De Luxe Heel, щоб розширити нові межі самовираження та творчості.



Як ми вшановуємо минуле, будуючи майбутнє?


Вже понад 100 років Converse Chuck Taylor All Star носять і люблять спортсмени, музиканти, художники, мрійники та мислителі. Вони стали класичним символом стилю, доступності та самовираження. Полотняний верх, нашивка All Star, гумовий носок і вулканізована підошва зі смужками відомі у всьому світі.


Протягом останніх п'яти років Converse експериментує, щоб надати нові форми вираження тим, хто не боїться ризикувати, і тепер пропонує новий погляд на культовий носок і задник моделі.


Приєднуючись до родини De Luxe та нещодавно представлених Chuck 70 De Luxe Heel і Chuck 70 De Luxe Wedge, De Luxe Squared переосмислює культовий закруглений гумовий носок Chuck 70 з кутовими, квадратними пропорціями для абсолютно нового виразу. Верх нагадує дизайн Chuck Taylor зі прошитими деталями та переформованою восьмикутною нашивкою All Star.


Swarovski, не новачок у світі моди, є синонімом інновацій та творчості, надихаючи на створення виняткового дизайну вже понад 125 років. Подібно до Converse, компанія Swarovski полюбилася багатьом, і стала невіддільною частиною деяких найбільш знакових моментів в культурі.


Кристали Swarovski відкривають безмежні можливості для самовираження. Маючи понад 1300 індивідуальних кристалів Swarovski на кожній парі, Chuck 70 De Luxe Squared проливає світло на нове майбутнє для самовираження та творчості, вшановуючи при цьому те, що було раніше.










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One