Glow On: Converse та Turnstile представляють Chuck 70 та One Star Pro

 Що потрібно знати:

  • Балтиморський гурт Turnstile об'єднався з Converse, щоб втілити свою пристрасть до скейтбордингу у двох моделях кросівок: Converse Chuck 70 та One Star Pro.
  • Силуети кросівок передають драйвову енергію та унікальну естетику Turnstile, прикрашені деталями, натхненими їхніми альбомами та турне.
  • Колекція Converse x Turnstile у продажу з 25 січня на converse.com та в окремих магазинах.


Балтиморський гурт Turnstile об'єднався з Converse, щоб втілити свою пристрасть до скейтбордингу у двох моделях кросівок: Converse Chuck 70 та One Star Pro.


Силуети кросівок передають драйвову енергію та унікальну естетику Turnstile, прикрашені деталями, натхненими їхніми альбомами та турне.

BLACKOUT Chuck 70 має однотонний чорний верх з графікою, що перегукується з їхнім альбомом "Glow On". Полотняний верх поєднується з напівпрозорими елементами, кастомним номерним знаком, принтами на підошві та устілці, а також світло відбивним зображенням кулі.


Шкіряні кросівки ONLY ONE STAR One Star Pro мають логотип із зображенням зірок на бічній панелі. Дизайн втілює поєднання хардкор-панку та скейтбордингу, а деталі натхненні обкладинками альбомів гурту. Силует вирізняється сміливими спільними брендовими деталями на язичку та номерному знаку, підкладкою з піни CX для більшого комфорту, зносостійкою підошвою CONS та еластичними язичками, що забезпечують надійну фіксацію. Стрічка вздовж підошви також оздоблена тисненням з текстом пісні "Can't Be The Only One".









Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One