Кросівки Tatum 2 для легкої та невимушеної гри Джейсона Тейтума

Що потрібно знати

  • Другі фірмові кросівки Джейсона Тейтума, Tatum 2, базуються на русі та емоціях, якими керується Jordan Brand у своєму підході до дизайну баскетбольного взуття.
  • Tatum 2 виготовлені з повнорозмірної підошви Nike Air Strobel, яка допомагає пом’якшити удар під час різких рухів.
  • Великі пінні та текстильні подушечки створюють естетику Tatum 2, яка нагадує сміливий та веселий дух баскетбольних кросівок 90-х років.


Другі фірмові кросівки Джейсона Тейтума, Tatum 2, базуються на русі та емоціях, якими керується Jordan Brand у своєму підході до дизайну баскетбольного взуття. Tatum 2 розроблено спеціально для гри форварда, який входить до числа кращих у лізі, та для потреб амбіційних спортсменів, які прагнуть грати як він. На сьомому році своєї кар’єри Тейтум володіє майстерністю методично обирати позиції на майданчику та фізичною силою, що допомагає йому переграти захисників біля кільця.


«Одна з якостей, за яку Тейтум заслуговує на величезну похвалу, – це його витривалість», – каже Дерек Фостер, старший менеджер продуктової лінійки Jordan Brand. Фостер описує стабільність Тейтума на вершині ліги як в іграх, так і в зіграних хвилинах, як одну з його найважливіших рис. Саме тому кросівки Tatum 2 оснащені повнорозмірною підошвою Nike Air Strobel, яка допомагає пом’якшити удар під час різких рухів. В поєднанні зі сміливим дизайном, який має на меті продемонструвати глибоку внутрішню впевненість Тейтума, кросівки Tatum 2 відображають його невимушену манеру гри на майданчику, а також почуття стилю. 


«Джейсон – один з найкращих гравців ліги з високим коефіцієнтом навантаження, тому йому потрібне довговічне взуття, яке допоможе йому залишатися впевненим протягом усього сезону, – говорить Брайант Клуг, експерт-дизайнер взуття Jordan Brand. Саме це й робить Air Strobel настільки добре. Плавний перехід п’ятка-носок також є ключовою особливістю Air Strobel, що відповідає прагненню Джейсона носити взуття, яке рухається як одне ціле з його стопою».


Верх виконаний із серії великих пінних і текстильних подушечок, які розташовані навколо стопи для того, щоб брати на себе найбільше навантаження під час гри в баскетбол. Пінопластовий каркас, що оточує подушечки, щільно обгортає, допомагаючи стабілізувати стопу під час різноспрямованих рухів, не обмежуючи мобільності чи чутливості.


«Ми були натхненні спокоєм Джейсона в складних ситуаціях і прагнули оживити це відчуття “без тиску” та донести його всім, хто носить Tatum 2», — каже Клуг.


Під стопою підошва, яка має модифікований малюнок протектора «ялинка», зменшена за вагою, але з більшою площею покриття там, де спортсменам це потрібно найбільше. Лінія Tatum залишається найлегшою в колекції Jordan Brand.


«Для мене ця друга модель взуття представляє еволюцію та те, наскільки я зріс як гравець, – каже Тейтум. Я завжди вдосконалюю свої навички, щоб стати кращим, ніж був вчора. Сподіваюся, споживачі оцінять, скільки зусиль ми вклали в цю модель».


Так само, як і Tatum 1, дитяча версія Tatum 2 оснащена складним задником, завдяки якому Тейтум хотів зробити взуття зручним для дітей. У співпраці з дизайнерською командою Jordan Brand, Тейтум допоміг розробити спеціальний дитячий дизайн, який використовує інноваційну систему із задником з литого термополіуретану для легкого взування.










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One