Оригінальна модель Converse Weapon повертається на All-Star Weekend

 Що потрібно знати

  • Після серії колаборацій з fragment design, UNDEFEATED і Kasina, кросівки Converse Weapon і Weapon Ox офіційно повертаються до лінійки бренду напередодні All-Star Weekend НБА в Індіанаполісі.
  • Очолює відновлений Converse Weapon Шай Гілджес-Александер, розігруючий першої команди All-NBA та дворазовий учасник All-Star, який знявся в рімейку оригінальної кампанії 1986 року Choose Your Weapon.
  • Обидві моделі можна знайти на converse.com та в обраних роздрібних магазинах.


Converse вперше випустили Weapon у 1986 році, і це були визначні кросівки, які обирали зірки кінця 80-х та початку 90-х років. Тепер, випускаючи Weapon та Weapon Ox в їх оригінальному матеріалі та формі, Converse знову представляє силуети новому поколінню. Обидві моделі мають верх зі шкіри, підкладка Star Chevron, підошву й устілки egret, а також фірмову Y-подібну смугу Weapon. Weapon було перероблено у 2020 році як частину лінійки Converse CX, створену з обновленою проміжною підошвою з піноматеріалу CX. У 2021 році її також переосмислив Рік Овенс як модель TURBOWPN.


На чолі відродженого Converse Weapon стоїть Шай Гілджес-Александер, розігруючий першої команди All-NBA та дворазовий учасник All-Star, який знявся в рімейку оригінальної кампанії 1986 року Choose Your Weapon. Він несе символічний факел від зірок 80-х, які носили Weapon, і відкриває новий розділ легендарної спадщини силуету.



















https://deltasport.ua/ 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One