Баскетбольне взуття Nike

 Баскетбол відіграє важливу роль у розвитку нашого світу. Ця динамічна, захоплива та впливова гра посідає особливе місце, а Nike Basketball прагне сприяти її популяризації серед усіх гравців, надаючи їм необхідні інструменти для досягнення максимальних результатів – від серії Greater Than до лінійки баскетбольних кросівок зі знаковими підписами.

Незалежно від того, що ви обираєте, все баскетбольне взуття Nike створюється у співпраці з нашими найкращими спортсменами, які спонукають нас бачити гру під новим кутом, розробляти найпередовіші продукти у світі та формувати майбутнє цього виду спорту.


Дізнайтеся більше про найновіші моделі баскетбольного взуття Nike. Ознайомтеся з моделями, їх технічними характеристиками, перевагами та іншими особливостями.


Nike Basketball Greater Than 






Це баскетбольна взуттєва система Nike, створена на основі відгуків спортсменів, щоб розв'язувати реальні проблеми на майданчику. Взуття серії Greater Than використовує найкращі інновації та технології Nike, щоб допомогти спортсменам усіх рівнів створювати простір і максимально збільшувати швидкість для ефективності на майданчику під час трьох найважливіших рухів у грі: обхід, кидок і стрибок.


Nike Basketball Signature Family












В основі Nike Basketball лежить віра в те, що голос спортсмена має силу змінювати світ. Як прихильник спортсменів та спорту, ми співпрацюємо з тими, хто поділяє наше переконання: спорт може руйнувати бар'єри, розширювати межі, підштовхувати до змін і рухати світ вперед. Сьогодні, прислухаючись до голосу спортсмена, стратегія моделей Nike Basketball розвивається. Ми відкриваємо нові способи спільного створення дивовижних продуктів та надаємо доступ до повного використання нашого натхненного інструментарію, починаючи від дизайну та матеріалів до досліджень. Разом зі спортсменами ми переосмислюємо модель партнерства. Це означає роботу з спортсменами в індивідуальному, персоналізованому порядку, надання можливостей підтримки та співпраці для створення більших змін на майданчику і за його межами.


Nike Basketball and Kobe Bryant




У партнерстві з Ванессою Браянт, відносини Nike з родиною Браянт зосереджені на підтримці нового покоління вболівальників та заохоченні участі молоді у спорті.


Протягом багатьох років Nike і Кобі Браянт працювали разом, щоб надихати фанатів по всьому світу. Завдяки Nike, Браянт залишив після себе революційну лінію баскетбольних кросівок і скористався можливостями поширити свою любов до спорту від Великого Китаю до Північної Америки. Більш ніж через три роки після трагічної загибелі Браянта його спадщина, на майданчику і за його межами, продовжує жити.


«Кобі Браянт значить так багато для багатьох з нас, не тільки для фанатів НБА, але й для всього світу, – говорить Джон Донахью, президент і генеральний директор NIKE, Inc. Його вплив на розвиток спорту, особливо заохочення жінок і молоді займатися ним, залишається одним з його найглибших і довготривалих спадщин. Разом з Ванессою ми сподіваємося вшанувати пам'ять Кобі та Джіджі, підтримуючи нове покоління на довгі роки вперед».


Nike Cosmic Unity



Кросівки Nike Cosmic Unity – перша модель для активного відпочинку в рамках ініціативи Move to Zero (шлях до нульових відходів і нульового викиду вуглецю), створені для виду спорту, який постійно переробляється в сучасну та новаторську версію самого себе. Це дух баскетболу. Це теж дух циркулярного дизайну. Лінійка Cosmic Unity створена для гравців, які люблять цей вид спорту і вірять у його здатність змінювати культуру, а також допомагати формувати більш стале майбутнє для світу.


Nike EasyOn: Зробити гру більш доступною для всіх




Щоб відобразити прихильність Nike до обслуговування всіх спортсменів і зробити більше продуктів Nike легшими для носіння і використання для кожної людини, ми змінили назву FlyEase на EasyOn.


Продукти EasyOn використовують різні технології та системи – від складних задніх бортів до застібок на липучках та багато іншого – щоб допомогти усім спортсменам легше одягати та знімати Nike.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One