Converse представляє дитячі кросівки Chuck Taylor All Star Play Lite CX

 Що потрібно знати

  • Converse представляє свої перші легкі дитячі кеди Chuck Taylor All Star Play Lite CX. Початок продажів – 1 березня.
  • Вперше технологія амортизації CX foam від Converse з'являється в дитячій моделі, що поєднує цілодобовий комфорт та легке взування/знімання, забезпечуючи більше часу для гри та менше для зав'язування шнурків.
  • Стратегічно розташовані круглі вентиляційні отвори у верхній частині кросівок забезпечують циркуляцію повітря для маленьких ніжок, а низький виріз і відкритий дизайн дозволяють дітям легко взути та знімати їх. Крім того, Chuck Taylor All Star Play Lite CX можна легко почистити водою.


Converse представляє свої перші легкі дитячі кеди Chuck Taylor All Star Play Lite CX. Вперше технологія амортизації CX foam від Converse з'являється у зручному для дітей силуеті, який поєднує в собі комфорт на цілий день та легке взування і знімання, забезпечуючи більше часу для гри та менше для зав'язування шнурків.


Converse розробили ці кросівки з міцним покриттям по всій стопі, що робить їх придатними для школи, ігрового майданчика, прогулянок на свіжому повітрі та інших активностей. Стратегічно розташовані круглі вентиляційні отвори у верхній частині кросівок забезпечують циркуляцію повітря для маленьких ніжок, а низький виріз і відкритий дизайн дозволяють дітям легко взути та знімати їх. Крім того, Chuck Taylor All Star Play Lite CX також легко миються водою.


Кросівки представлені в трьох яскравих кольорах: кульбаба (Dandy Lion), фуксія (Fuchsia) та обсидіан (Obsidian). Додаткові мармурові кольори з'являться у квітні 2024 року. 










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One