Колекція Jordan Wings Collection представляє нове бачення розкішного вуличного одягу

 

  • Колекція Jordan Wings Collection, що випускається обмеженими партіями по всьому Великому Китаю, є на сьогодні найкращою капсульною колекцією продукції Jordan Brand.
  • Кожен виріб виготовлено вручну в Італії та підкреслює прагнення Jordan Brand до ретельної майстерності, використання дорогих матеріалів і прагнення до досконалості.
  • Колекція Jordan Wings Collection виходить ексклюзивно в Пекіні у березні 2024 року.



Колекція Jordan Wings Collection, що випускається обмеженими партіями по всьому Великому Китаю, є на сьогодні найкращою капсульною колекцією продукції Jordan Brand. Кожен виріб виготовлено в Італії та підкреслює прагнення Jordan Brand до ретельної майстерності, використання дорогих матеріалів і прагнення до досконалості. Колекція віддає шану базовим речам, які з 1984 року по теперішній час зміцнили культовий статус Jordan Brand у спорті, культурі та стилі, і підносить їх до статусу сімейної реліквії, створеної для наступних поколінь.


Одяг включає серію класичних силуетів, натхненних баскетболом, таких як толстовка з капюшоном, куртка-бомбер, баскетбольні шорти та спортивний костюм. Для створення цих виробів не шкодували найкращих матеріалів, використовуючи ніжну шкіру ягнят, суміш кашеміру, високоякісний фліс та багато іншого. Інші вироби, такі як толстовки з капюшоном і футболки, розроблені з елегантною простотою, натхненні спадщиною Jumpman, включаючи елементи, які майстерно удосконалювалися з часом. Наприклад, светр Jordan Wings Net змодельовано за зразком сітки для баскетбольного кільця. Він був вручну зшитий італійськими майстрами протягом семи годин, щоб досягти реалістичних властивостей сітки. Аксесуари натхненні пропорціями класичного логотипа Jordan Wings, як за допомогою візерунків, так і за розміром, наприклад, сумка-клатч у формі крил, виготовлена ​​з найкращої телячої шкіри.


Лімітована версія Air Jordan 1 High '85 Wings і Air Jordan 1 Low '85 Wings, свіжий погляд на справжній оригінал, були ретельно створені вручну в Італії. Три пари кросівок виготовлені з повнозернистої італійської шкіри, а ще одна модель – з італійської шкіри з натуральним хутром. Верхня частина кожної пари взуття вручну прошита італійським майстром і має 3-шарові фарбовані вручну краї зі шкіри по всій поверхні. Внутрішня підкладка виконана з товстого атласу, а внутрішня устілка – з поліуретану, що забезпечує анатомічну посадку по стопі для максимального комфорту.










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One