Nike Air Max Dn: Нова Ера Air

 Що потрібно знати

  • Nike Air Max Dn відкриває нове покоління в революції амортизації взуття, яку Nike розпочала понад тридцять років тому. Ця модель постає з переосмисленою платформою для самовираження і відчуттям того, ніби ви ходите по повітрю.
  • Вперше в Nike Air Max Dn була реалізована технологія Dynamic Air в новому блоці з двома камерами та чотирма трубками, розробленому для неймовірного комфорту, плавного кроку та максимальної амортизації. Цей блок з подвійним тиском повітря складається з двох камер під тиском, кожна з яких має дві трубки. Дві камери спеціально налаштовані з вищим тиском у двох задніх трубках (15 фунтів на квадратний дюйм) і нижчим тиском у двох передніх трубках (5 фунтів на квадратний дюйм).
  • Під час руху повітря вільно перетікає між трубками в кожній камері. Така конструкція дозволяє повітрю реагувати на тиск під час руху, забезпечуючи приємне відчуття з кожним кроком.


Примітка: Цей реліз було оновлено 13 березня 2024 року, щоб відобразити нові кольори Air Max Dn перед запуском 26 березня.


Справжні інновації означають пошук способів розширити межі кожного компонента продукту: від технологій до матеріалів і стилю. Для Air Max Dn це означало зробити ставку на колір.


«Гра з багатою, безмежною палітрою — це самостійний інноваційний інструмент», — каже Джуліана Сагат, провідний дизайнер взуття Nike Lifestyle. Air Max Dn буде випущена в широкому діапазоні кольорів, які можуть підкреслити будь-яку форму самовираження, відчуття та емоції.


«Коли я думаю про те, як зробити модель Air Max свіжою, колір — це насправді перше, що спадає мені на думку, — каже Сагат. Зазвичай ви думаєте про видимий блок Air, який передає емоції, але ми розглядаємо колір як цілісний інструмент, щоб додати більше емоцій до силуету. Dn був розроблений таким чином, щоб колір працював точно і в унісон з платформою Dynamic Air, верхом і загальним профілем взуття. Коли ви можете це зробити, ваші можливості для самовираження безмежні».



Що як повністю переосмислити легенду? Не просто внести кілька змін, а мріяти, розробляти та представити зовсім нову парадигму того, як знаковий силует взуття виглядає і відчувається на нозі.


Сміливі та лаконічні Nike Air Max Dn відкривають нове покоління в революції амортизації взуття, яку Nike розпочала понад тридцять років тому. Вони постають з переосмисленою платформою для самовираження і відчуттям того, ніби ви ходите по повітрю.


Інноваційні, дизайнерські, інженерні та дослідницькі команди Nike були зосереджені на створенні взуття з неперевершеним виглядом та відчуттями. Рішенням стала розробка технології Dynamic Air.


Вперше в Nike Air Max Dn була реалізована технологія Dynamic Air в новому блоці з двома камерами та чотирма трубками, розробленому для неймовірного комфорту, плавного кроку та максимальної амортизації. Цей блок з подвійним тиском повітря складається з двох камер під тиском, кожна з яких має дві трубки. Дві камери спеціально налаштовані з вищим тиском у двох задніх трубках (15 фунтів на квадратний дюйм) і нижчим тиском у двох передніх трубках (5 фунтів на квадратний дюйм). Під час руху повітря вільно перетікає між трубками в кожній камері. Така конструкція дозволяє повітрю реагувати на тиск під час руху, забезпечуючи приємне відчуття з кожним кроком. Це не просто комфорт — це інтерактивність.


«Ми називаємо це ‘динамічним рухом’, — каже Реджі Хантер, директор з продукції Nike Lifestyle Footwear. Незалежне налаштування камер означає, що повітряний блок може реагувати на навантаження вашого тіла з кожним кроком. Відчуття руху від п’яти до носка безшовне, тому що повітряний блок взаємодіє з вашою ногою в режимі реального часу та рухається разом з вами. Nike Air Max Dn — перше взуття, яке дозволяє відчути це.»


З самого початку робота над взуттям стала результатом співпраці дизайнерів, інженерів та науковців Nike з Nike Air Manufacturing Innovation (Air MI) та Nike Sport Research Lab (NSRL) з метою створення більш ефективної повітряної системи для комфорту та руху. Але вони знали, що відчуття технології Dynamic Air під час ходьби не може бути єдиною відмінною рисою цього взуття. Дизайн кросівок мав бути свіжим, таким, якого раніше не бачили любителі Air Max.


Інноваційні команди Nike спиралися на понад тридцятирічний досвід науки Air Max та передові методи виробництва, щоб забезпечити безпрецедентні відчуття в моделі Dn. Цифрові можливості, такі як аналіз методом кінцевих елементів, допомогли командам швидше та точніше тестувати повітряний блок, перш ніж створювати прототипи для реальних випробувань у лабораторії. Наприклад, під час тестування довговічності повітряного блоку команда могла за лічені години змоделювати річний знос взуття. Можливість отримувати такі відповіді швидше дозволила командам оперативніше збирати відгуки спортсменів, а потім продовжити процес: спробувати, протестувати, вдосконалити, повторити.


«Парадоксально, але ці вимогливі методи тестування створюють для нас більше можливостей бути здивованими, — каже Кеті Гомес, віцепрезидентка Nike з напрямку NXT Footwear. Наприклад, у моделі Dn можна подумати, що найм’якша трубка за показником тиску на квадратний дюйм (psi) повинна бути в п’яті для кращої амортизації та переходу. Але насправді ми виявили, що перехід найкращий, коли найтвердіша трубка знаходиться під п’ятою, а найм’якша — під серединою стопи».


Разом команди Nike досконало опрацювали кожну деталь взуття, щоб забезпечити цілодобовий комфорт та стиль. Пластина TPU в районі арки забезпечує структуру та підтримку навколо середини стопи, а задник із TPU підтримує ахіллесове сухожилля. Впорснутий піноматеріал Phylon оточує повітряний блок, забезпечуючи комфорт під час ходьби, а прогумована підошва, придатна для вулиць, огинає п’яту, забезпечуючи зчеплення та довговічність.


Верх взуття також повинен був передавати плавне відчуття переходу від п’яти до носка. Команди, що відповідають за матеріали, запропонували використовувати сучасний текстиль з текстурованим накладним елементом, що створює тактильне відчуття, із силіконовим покриттям. Повітряний блок працює разом з усіма іншими компонентами взуття, розроблений з таким самим рівнем інновацій, науки та досліджень, які застосовуються до елітних кросівок Nike для високих досягнень.


Результат: абсолютно нова, смілива модель Air Max, яка руйнує та переосмислює майбутнє Nike Air з кожним кроком.


«Зрештою, новаторство дозволяє вам розпочати нову розмову, — каже Хантер. Новаторство також відкриває двері для цікавості. Якщо покоління людей, які люблять Air Max, шоковані моделлю Dn, ми знаємо, що робимо все правильно. Але причина, чому ми створили Dn, полягає менше в тому, щоб привабити певну демографічну групу, а більше в тому, щоб розробити взуття, яке люди захочуть взяти, взаємодіяти з ним, дізнатися про нього та носити, носити, носити».


Для Гомес ці нові розмови навколо такої платформи, як Nike Air, відбуваються, коли нове взуття змінює правила гри. Nike Air Max Dn широко відкриває двері для наступної ери Air Max.


«Dynamic Air підвищує наш стандарт того, як відчувається Air, — каже Гомес. Ми завжди підвищуємо свої очікування щодо того, що можемо запропонувати спортсменам. Ми використовуємо всі інструменти, що є в нашому розпорядженні, і весь наш досвід, щоб створювати нові відчуття з Air, роблячи це більш точно. Можливо, найголовніше, ми створюємо щось, що по-справжньому розширює межі можливого щодо комфорту та руху. І це лише початок майбутнього Air».








































Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One