Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One

 Що потрібно знати

  • З думкою про наступне покоління райдерів, Nike SB випускає Day One, перші кросівки SB, розроблені спеціально для дітей.
  • Для зменшення ваги з взуття було видалено зайву піну. Верх виконаний з комбінації замшевих накладок і сітчастої обшивки, що забезпечує міцність і водночас робить взуття повітропроникним. Щоб допомогти з амортизацією при виконанні трюків з сильним ударом, кросівки мають видимий блок Zoom Air.


Світ скейтбордингу захоплює нове покоління, яке з юного віку розширює межі можливого на своїх дошках. З думкою про наступне покоління райдерів, Nike SB випускає кросівки Day One – перше взуття SB, розроблене спеціально для дітей.


Конструкція підошви Day One розроблена таким чином, щоб забезпечити дітям стабільне катання. Для зменшення ваги з взуття було видалено зайву піну. Верх виконаний з комбінації замшевих накладок і сітчастої обшивки, що забезпечує міцність і водночас робить взуття повітропроникним. Щоб допомогти з амортизацією при виконанні трюків з сильним ударом, кросівки мають видимий блок Zoom Air. Гумова підошва розроблена таким чином, щоб покращити відчуття дошки та забезпечити необхідний контроль.













Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike