Цього літа Nike Pegasus 41 надає бігунам більше енергії

 Зміст

  • Nike Pegasus 41 оснащено новою проміжною підошвою з піни ReactX на всю довжину, а також блоками Air Zoom передньої частини стопи та п’яти.
  • Піна ReactX, яка вперше з’являється в лінійці Pegasus, забезпечує більш ніж на 13 відсотків більше віддачі енергії порівняно з піною React, водночас зменшуючи вуглецевий слід у парі проміжної підошви, принаймні на 43 відсотки. У поєднанні з Nike Air Zoom Pegasus 41 забезпечує м’яку ходу, яку люблять бігуни з лінії Pegasus. 
  • Cигнал про інноваційний суперцикл Nike, і доказ потужності фірмового Air, Pegasus 41 втілює здатність компанії чути спортсменів і якісно їх обслуговувати. 
  • Випуск Pegasus 41 відбудеться у червні на nike.com і в деяких роздрібних магазинах. Лінійка Pegasus 2024 включає ряд силуетів для будь-яких потреб, можливостей і місцевості, включаючи Pegasus EasyOn, Pegasus Trail 5, Pegasus Trail Gore-Tex® і Pegasus Winter Gore-Tex®.


Понад чотири десятиліття Nike Pegasus обслуговує бігунів у всьому світі з надійністю та якістю. Nike Pegasus 41 забезпечує м’яку та плавну ходу, якою відома франшиза Pegasus, одночасно вдосконалюючи свої інноваційні технології та функції. 

Великими перевагами лінійки Pegasus є неперевершене поєднання фірмових елементів Air Zoom і піни Nike. Новинка в моделі цього року — проміжна підошва з піни Nike ReactX на всю довжину, яка забезпечує збереження енергії більш ніж на 13 відсотків, в порівнянні з піною Nike React у Pegasus 40. Поява піни ReactX відкриває відчуття м'якості та комфорту, допомагає зменшити вуглецевий слід Nike. Порівняно з піною React, ReactX розроблено таким чином, щоб зменшити викиди вуглекислого газу від створення пари проміжних підошв, щонайменше на 43 відсотки, завдяки зниженню витрат в процесі виробництва. Щоб завершити м'яку систему амортизації, Pegasus 41 має блоки Air Zoom у передній частині стопи та п’яті. 

Чудова посадка та комфорт, ось чим відома лінія Pegasus. Під час масштабних досліджень дизайнери Nike прислухалися до голосу повсякденних бігунів і зосередилися на тому, щоб зробити верхню частину у Pegasus 41 більш зручною. Верх виготовлений зі спеціальної сітки, яка тепер легша, дихаюча та зручніша, ніж попередні моделі. Система Dynamic Midfoot Fit у кросівках прив’язує шнурівку безпосередньо до внутрішньої смужки в середній частині стопи, яка обертається навколо всієї стопи для повної підтримки. Сигнал про інноваційний суперцикл Nike, і доказ потужності фірмового Air, Pegasus 41 втілює здатність компанії чути спортсменів і якісно їх обслуговувати. 

Унікальним для лінійки Pegasus є набір силуетів, кожен з яких відповідає певним потребам бігу, здібностям або місцевості. Наприклад, Pegasus EasyOn розроблено для спортсменів із будь-яким рівнем підготовки та має складну п’яту та систему шнурівки, що дозволяє спортсменам легко взувати та знімати взуття. Інші силуети включають Nike Pegasus Trail 5, Nike Trail Pegasus Trail Gore-Tex® і Nike Pegasus Winter Gore-Tex®.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One