Nike Pegasus Premium: Такого Масштабування Ви Ще Не Відчували

 Головні моменти

  • Використовуючи свою запатентовану технологію Air, Nike дебютує Nike Pegasus Premium, взявши за основу амортизацію, яку так люблять бігуни з культової серії Pegasus, і додавши до неї перший скульптурний блок Air Zoom від Nike. 
  • Скульптурна колодка Air Zoom, що повторює природний профіль стопи, передає енергію бігуна під час переходу від п'яти до носка. Результатом є пружинисте, плавне відчуття, яке ніколи раніше не відчувалося в кросівках Air Zoom. Проміжна підошва має піну ZoomX, а п'ятка – піну ReactX, що додає плавності та динамічності бігу, милю за милею. 
  • Завдяки скульптурному блоку Air Zoom та вдало розміщеній піні кросівки Pegasus Premium повертають більше енергії бігуну, ніж будь-яка інша модель у франшизі Pegasus.
  • Кросівки Pegasus Premium – це і сигнал інноваційного суперциклу Nike, і доказ потужності запатентованої технології Air, і втілення здатності компанії прислухатися до потреб спортсменів та служити їм.
  • Nike Pegasus Premium вийде на ринок навесні 2025 року.



Air – це найбільш універсальна технологія Nike, що підвищує продуктивність, і компанія постійно впроваджує інновації, щоб запатентована платформа могла краще служити спортсменам. Ніколи не відриваючи погляду від майбутнього, Nike підіймає планку, представляючи кросівки Nike Pegasus Premium, в яких вперше в історії Nike з'явився скульптурний блок Air Zoom. Розроблені з тими ж амбіціями, які надихнули Nike на створення найсміливіших кросівок Air, кросівки Pegasus Premium оптимізують Nike Air, щоб забезпечити ефективне, чуйне відчуття на відміну від будь-якої іншої системи амортизації Air Zoom на сьогодні.

Блок Air Zoom виліплений від передньої частини стопи до п'яти й має контурну форму, що дозволяє ефективно переносити силу бігуна від удару п'яти до відштовхування носком. Підошва пом'якшує приземлення бігуна та плавно переносить його на наступний крок. Протягом десятиліть інноватори Nike розробляли плоскі блоки Air Zoom, щоб забезпечити повну віддачу енергії. Але завдяки новітнім інструментам, таким як комп'ютерний дизайн, штучний інтелект та швидке створення прототипів, дизайнери можуть надавати кросівкам Air нові форми, які більше нагадують форму стопи, що призводить до нових рівнів ефективності. 

Додавання фірмової піни ZoomX у проміжній підошві та піни ReactX у п'яті створює нову систему амортизації – плавну, рушійну ходу милю за милею, яка оптимізує віддачу енергії для бігунів. Насправді завдяки унікальній системі Air Zoom та стратегічно розміщеній піні кросівки Pegasus Premium повертають більше енергії бігуну, ніж будь-яка інша модель у лінійці Pegasus.

Для Кеті Гомес, віцепрезидента Nike NXT Footwear, кросівки Pegasus Premium важливі не лише своїми технологічними досягненнями, але й доступом, який вони надають усім бігунам, пропонуючи їм системи амортизації світового класу – разом з абсолютно новим способом розблокування функції Air Zoom. 

Air – це сепаратор Nike у взуттєвій індустрії – ніхто не може створювати інновації у сфері амортизації так, як ми”, – каже Гомес. “У бігу, коли ми поєднуємо Air з такими компонентами, як пластини середньої частини стопи та платформи, такі як наша запатентована піна, ми створюємо чудові системи для підвищення продуктивності. Для Peg Premium ми хотіли, щоб бігуни отримували максимальну віддачу енергії від скульптурного блоку Air Zoom. Повітряний блок не лише виконує функцію пружинного механізму, але й розроблений таким чином, щоб взаємодіяти з усією стопою, незалежно від вашої ходи чи довжини кроку”.


Дизайнери, інженери та науковці Nike, команда Nike Running та Nike Sport Research Lab працювали разом, щоб створити абсолютно нове відчуття Air під ногами для бігунів. Цифрові можливості, такі як аналіз кінцевих елементів, комп'ютеризований метод прогнозування реакції продукту на фізичні навантаження, допомогли команді Nike протестувати скульптурний блок Air, щоб передбачити, як він буде реагувати на постійні удари під час бігу. 


Щоб створити надійне прилягання до устілки, верхня частина кросівок має кругову в'язку. Разом з тією ж динамічною системою середньої частини стопи, що використовується в лінійці Pegasus, верх посилено в певних зонах латеральної та медіальної частини передньої частини стопи, які потребують більшої підтримки під час бігу. 


Кросівки Pegasus Premium є одночасно сигналом інноваційного суперциклу Nike і доказом потужності запатентованої технології Air, що втілює здатність компанії прислухатися до спортсменів і служити їм.



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One