Бренд Jordan представив нову ігрову форму та колекцію збірної Франції з баскетболу

 Зміст

  • Бренд Jordan представляє колекцію збірної Франції з баскетболу, яка включає нову виїзну форму синіх, домашню форму команди, а також лінію спортивного одягу – тренувальні комплекти, футболки та рюкзак.
  • Колекція вже доступна на цифрових платформах Nike та Jordan Brand, а також у паризькому Будинку інновацій, де вболівальники можуть кастомізувати футболки національної збірної Франції з баскетболу. Колекція з'явиться в інших торгових точках 1 липня.


 Цього літа в Парижі об'єднуються спорт, культура та суспільство, і бренд Jordan з гордістю представляє свою останню капсулу у партнерстві з Національною збірною Франції з баскетболу.

Колекція має на меті об'єднати спортсменів та вболівальників різного походження, нагадуючи про класичну спадщину французького баскетболу поряд з новими образами, вкоріненими в сучасній паризькій баскетбольній культурі.

 Найбільш помітною є нова виїзна форма Національної збірної Франції з баскетболу, яку вперше одягнули баскетболісти Віктор Вембаньяма, Домінік Малонга та Білаль Кулібалі під час зупинки туру Nike “Victory Mode” в Нантеррі.

 Колекція також включає домашню футболку синіх та лінію спортивного одягу: тренувальні комплекти, футболки та рюкзак, які з гордістю представляють кольори та цінності національної збірної Франції з баскетболу. Капсула вшановує баскетболістів Синіх, які проклали шлях, і тих, хто готовий привести команду до нових висот.




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One