Представляємо Nike Jam – перше взуття, створене для брейкінгу

 Зміст

  • Nike представляє колекцію взуття та одягу для брейкінгу, напередодні виходу цього виду спорту на найбільшу світову арену.
  • Nike Jam, перше взуття для брейкінгу, максимізує здатність спортсменів ковзати по гладким змагальним поверхням, а також по бетону та асфальту.
  • Над дизайном колекції, яка включає комплекти для федерацій США, Кореї та Японії, компанія Nike співпрацювала з давнім партнером і художником Futura.
  • Nike Jam та окремі елементи одягу з'являться у продажу 16 липня на сайті nike.com та в деяких роздрібних магазинах по всьому світу. Одяг для федерацій з'явиться у продажу 1 серпня.
  • Колірна гамма Nike Jam Futura вийде восени 2024 року.


 Брейкери – культурні трендсеттери, які виражають себе універсальною мовою, що корениться на перетині мистецтва та руху. Цього літа, напередодні виходу брейкерів на найбільшу світову сцену, Nike представляє колекцію взуття та одягу, покликану відсвяткувати їхній безкомпромісний стиль.

 У центрі колекції – Nike Jam, перше взуття, створене спеціально для брейкерів – спортсменів, які роками виконують рухи в кросівках Nike. Поряд з кросівками Jam представлено повний комплект улюбленого одягу Nike Sportswear, який був розроблений для покращеного захисту та мобільності у свіжих стилях, створених давнім співробітником Nike та художником Futura.

 Jam – це продукт шестирічних інновацій Nike, створений на основі обширних тестувань у спортивній дослідницькій лабораторії Nike та з урахуванням думок брейкерів на всіх рівнях спорту. Jam максимізує здатність брейкерів ковзати по гладких поверхнях для змагань, а також по бетону та асфальту. Підошва з пінополіуретану забезпечує брейкерів достатньою захисною амортизацією. А гумова підошва забезпечує близьке до землі відчуття, необхідне брейкеру для досягнення максимального результату.

 “Брейкери можуть оцінити ці кросівки по достоїнству”, – каже спортсмен Nike Логан “Logistx” Едра (Logan "Logistx" Edra). “Jam – це той тип взуття, який я вдягаю в будь-який час для брейку, хай то буде тренування, шифрування або відпочинок, завдяки його зчепленню та довговічності. Перевернутий Swoosh – одна з найкрутіших деталей, тому що зміна напрямків і перевертання догори дригом є дуже унікальною для нашого ремесла. Це настільки крута писанкова особливість, що тільки брейкери можуть зрозуміти. Існує так багато способів, якими це взуття віддає данину поваги, а світловідбивачі, сітка та різні тканини на верхній частині взуття додають приємних бонусів”.

 Дизайнери Nike втілили ці унікальні переваги в стильному силуеті, який віддає данину поваги своєму корінню і який спортсмени можуть впевнено носити як на паркеті, так і за його межами. Чорно-жовтий колір кросівок Jam нагадує про вертушки та мікрофони, якими користуються хіп-хоп діджеї та МС, а чорно-коричневий – про картонні бахіли, що використовуються для захисту від непередбачуваних поверхонь. Третій біло-чорний варіант, створений у партнерстві з Futura, переосмислює його культовий витвір 1980 року Break Train в ексклюзивному, іноваційному дизайні.

 “Враховуючи мою історію співпраці з Nike, для мене велика честь і вдячність, що мене обрали для участі в цій колекції,” – каже Футура. “Результат приголомшливий. The Jam – це прекрасна, абсолютно нова модель, яка була створена з нуля для того, щоб танцюристи самі хотіли виступати й відчувати себе комфортно”.

Це прагнення служити спортсменам поширюється на всю колекцію одягу, яка включає комплекти для федерацій США, Кореї та Японії, а також верхню частину, нижню частину та аксесуари для брейкерів та хіп-хоп фанатів по всьому світу. Попри незначні відмінності між національними формами, Nike обрали єдиний дизайн, який ставить на перше місце об'єднання спортсменів на світовій арені, а на внутрішній підкладці більшості речей розмістили цитату “об'єднує душі по всьому світу, які рухаються в одному ритмі”.

Дизайнери створили колекцію з думкою про довговічність, мобільність і продуктивність, наприклад, вклавши другий шар тканини в області худі, що піддаються швидкому зношуванню, і збільшивши мобільність шляхом подовження рукавів і штанин по всій лінії одягу. Дизайнери також використали технологію Nike Dri-FIT ADV, щоб забезпечити спортсменам сухість та прохолоду.

 Створюючи колекцію, Nike та Futura переосмислили деякі з найвідоміших робіт художника та включили в неї свіжі дизайни, натхненні його роботою Break Train, бризками на підлозі в його студії, а також його культовим підписом, атомами та символами.

 “Я дуже радий за атлетів, які будуть працювати в цьому одязі”, – каже Футура. “Ми розширюємо межі можливого з точки зору виробництва та дизайну, і кожен у Nike був на вістрі списа, щоб зробити колекцію якомога кращою. Я знаю, що ми всі пишаємося тим, що ми зробили, але зрештою, ми робимо це для спортсменів”.










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One