Натхненна Парижем і спортсменами Nike, Nike x Jacquemus святкує спорт і стиль

 Зміст

  • Nike та Jacquemus об'єдналися, щоб створити неперевершене вираження спорту та стилю за допомогою колекції та кампанії, в якій місто Париж та портфоліо спортсменів Nike виступають в ролі головних муз.
  • Третя колекція брендів включає 10 окремих жіночих та чоловічих речей, таких як переосмислені спортивні костюми, культова сумка Le Swoosh та нові кросівки Nike x Jacquemus Air Max 1.
  • Колекція Nike x Jacquemus на літо 2024 стартує 10 липня на сайті jacquemus.com і в роздрібних магазинах Jacquemus, а з 23 липня буде доступна на платформах Nike.


 Nike знову співпрацює з Сімоном Порте Жакмюсом та його однойменним модним брендом, щоб створити неперевершене вираження спорту та стилю на честь головних муз: міста Париж та глобального портфоліо спортсменів Nike.

 Третя колекція бренду продовжує переосмислювати жіночий та чоловічий спортивний одяг, оспівуючи стиль у русі та відстоюючи мінливий зв'язок між ефективністю та модою.

 До колекції увійшли 10 окремих речей, що підкреслюють стиль життя, такі як переосмислені спортивні костюми, футболки, бюстгальтери та довгі спідниці. Третя модель взуття бренду, Nike x Jacquemus Air Max 1, поєднує в собі класику Nike з округлою кубічною вставкою Air та фірмовим легким стилем Jacquemus. А культова сумка Le Swoosh, яка втілила в собі візуальний образ торгової марки Nike, повертається в трьох нових кольорах і вперше доступна в деяких роздрібних магазинах Nike.

 Ця колекція народилася з натхнення, яке я щодня знаходжу в Парижі, у спортсменах Nike та спортивних референсах, які я завжди любив”, – каже Жакмюс. “Я бачу колекцію як поєднання спорту, моди та культури в найкрасивішому місті світу, де спортсмени Nike будуть в центрі уваги цього літа”.

 Колекція базується на довготривалому партнерстві між Nike та Жакмюсом. Вперше бренди співпрацювали у 2022 році, поєднуючи підняті силуети зі спортивними речами для дебютної колекції, натхненної вінтажними кампаніями ACG та Nike 90-х років. Пізніші колаборації, такі як J Force 1 2023 року, частково натхненна Air Force 1, іконою продуктивності та стилю, виглядають однаково доречно як у художньому музеї, так і в житловому приміщенні на вулиці. Зовсім недавно у весняній колекції 2024 року дебютувала сумка Le Swoosh, перший у своєму роді аксесуар, який представляє Nike, як його уявляв собі Жакмюс, у чистому вигляді.

 Цього літа колекція походить на французьке коріння Жакмюса і представлена у червоному, білому, синьому та сріблястому кольорах. Разом з колекцією запускається кампанія та короткометражний фільмJ'aime Paris”, який знаменує собою режисерський дебют Жакмюса і в якому знялися спортсмени різних поколінь, французькі ікони та яскраві музи сучасної культури, серед яких Серена Вільямс, Жюльєтт Бінош, Сентрал Сі та Лайла Мосс.

 “Перебуваючи в Парижі, світ просто відчувається іншим: більш романтичним, артистичним і красивим”, - каже Жакмюс. “J'aime Paris - це ода місту, яке я обожнюю, в якій я розповідаю про все, що я люблю в цьому яскравому місці, і про те, як це натхнення проявляються в моїй третій колекції з Nike. Це відео – поєднання ікон Жакмюса та унікального поєднання талантів, які представляють французьку культуру”.






















Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One