Оригінальний жіночий одяг, взуття та аксесуари бренду Nike

 

Зустрічаємо, дивуємось, захоплюємося – представлена нова весняна колекція Nike


Колекцію, гідну справжніх спортивних гурманів, презентував американський бренд Nike. Бездоганний стиль кожної моделі та неперевершена якість зробили нову лінійку витвором мистецтва, що викликає естетичне захоплення.


Nike – це вже не просто позначення торгової марки, а символ чудової якості, одягненого в стильний дизайн. Нова весняна колекція американського бренду не відійшла від канонів досконалості, втілюючи автентичний стиль і відмінну функціональність. Девізом лінійки 2023 року стала фраза «Несхожі ні на кого»! Справді, новонароджені представники виробів відрізняються оригінальністю як у дизайнерському плані, так і в технологічному.


«Смачні» особливості нової лінійки Nike


Весняна колекція розкрила зовсім іншу думку компанії Nike. Вона зробила крок назустріч майбутньому, що виявляється у нетипових формах, а також у «космічних» відтінках. Почнемо із загальних характеристик зовнішнього вигляду. Одяг, взуття та аксесуари бренду Nike https://deltasport.ua/nike/women/ вирізняються:


  • плавними лініями та вигинами, що надають динамічності;
  • спеціальними мембранними вставками, що доповнюють індивідуальність моделі та забезпечують постійний газообмін;
  • подвійною прошивкою, яка збільшує міцність виробів;
  • екстремальними поєднаннями кольорів, що створюють яскраву картинку.


У складі нової лінійки основний акцент був зроблений на найпрактичніші та найпопулярніші види одягу та взуття, кількість моделей яких приємно дивує. Серед них спортивні штани (у стилі мінімалізму), костюми, футболки, шорти та кросівки.




Розрив шаблонів з інноваційними технологіями


Nike – саме той виробник, який упевнений, що немає меж досконалості! Окрім постійного розвитку дизайнерського бачення, бренд розширює свої технічні горизонти. Для того, щоб нова весняна колекція мала найвищий рівень таких якостей як зносостійкість, міцність і багатофункціональність, співробітники науково-дослідного інституту компанії створили ряд інноваційних технологій. До них відносяться:


  1. Encapsulated AIR – специфічна подушка, що знаходиться всередині взуття. Вона робить кросівки легшими та значно підвищує амортизацію.


  1. DUAL DENSITY – унікальне технологічне рішення, що збільшує стійкість у бічній частині взуття.


  1. DRI-FIT – сучасна система відведення від тіла вологи, що дозволяє завжди підтримувати шкіру у сухості.


Такий технічний підхід до розробки товарів для активного проведення дійсно можна назвати фантастичним. Продукція Nike випереджає час, досягаючи найвищої точки досконалості. Знайти нову колекцію вдасться й у нас. Вона оселилася на сторінках найкращого спортивного інтернет-магазину нашої країни – Estafeta.com.ua. Він пропонує тільки оригінальні моделі взуття, одягу та аксесуарів Nike, які легко замовити онлайн з доставкою додому.


Нова колекція Nike – про що говорять критики?


Модні критики завжди дуже ретельно підходять до обговорення весняних колекцій, в яких відзначається велика різноманітність видів товарів. Професійні дизайнери цього разу змушені були прибрати зі свого лексикону негативні слова, залишаючи свої відгуки про новинки Nike. Наприклад, Робін Гівхен (головний оглядач Newsweek), виключно позитивно відгукнулася про лінійку Nike. Вона сказала, що «американський бренд вийшов уже не на світовий рівень, а на космічний».


Еріку Вілсону (відомому модному журналісту New York Times) сподобалася серія чоловічого одягу, а також взуття для гри в теніс.


Не треба брати до уваги думку критиків про нову колекцію Nike. Річ у тому, що неозброєним поглядом видно всю її космічну досконалість!


Трохи про компанію Nike


Бренд був заснований у 1964 році в місті Бівертон, штат Орегон (США). Спочатку він мав ім’я Blue Ribbon Sports, згодом замінивши його коротшим та зручним. Його творцями є Філ Найт та Білл Бауерман, які не уявляли своє життя без бігу, тому вирішили зайнятися виробництвом якісних спортивних речей. На сьогодні американська компанія займає лідерські позиції на світовому ринку, експортуючи свою продукцію у всі куточки планети!


Джерело: https://deltasport.ua/


 


 

 

 

 

 






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One