Представляємо футбольні комплекти та колекції Nike 2023

 Що потрібно знати

  • Прагнучи зробити гру кращою, Nike створив найповнішу колекцію одягу для жіночих збірних з футболу, яка охоплює всі аспекти цього виду спорту та пропонує якісний одяг для фанів, щоб жінки, чоловіки та діти могли вболівати за свою улюблену команду.
  • Налаштована на унікальні потреби сучасних сильних жінок-футболісток, екіпіровка жіночої збірної 2023 року демонструє інновації в крої та матеріалах, розроблені з урахуванням специфіки рухів жінок.
  • Дизайнерські рішення прославляють багату культуру 13 федерацій-партнерів Nike за допомогою кольору, візерунків і складних деталей.
  • Nike пишається тим, що співпрацює з більшою кількістю жіночих футбольних федерацій, які пройшли кваліфікацію для участі в турнірі цього літа, ніж будь-який інший бренд.

Nike поєднує енергію гри з найповнішою в історії компанії колекцією жіночого одягу для футболу. Завдяки найбільшим в історії Nike інвестиціям у дослідження, присвячені жінкам, дизайнери Nike розробили нові моделі одягу для найголовнішої спортивної події літа, які відповідають унікальним потребам сучасної сильної жінки-футболістки.

Новий комплект одягу

Слідуючи відгукам спортсменів, Nike пропонує їм новий захист від протікання Nike Leak Protection: Period, інтегрований в шорти Pro, які вони знають і люблять. «Ми раді запропонувати цю інновацію всім спортсменам, які виступають за федерації, що спонсоруються компанією Nike, цього літа, – говорить Джордана Кетчер, віцепрезидент Women’s Global Sport Apparel. Професійні футболістки грають два 45-хвилинних тайми без перерв і тайм-аутів. Багато з них розповідали нам, що можуть провести кілька хвилин на полі, побоюючись, що вони протекли під час менструації. Коли ми презентували їм це нововведення, вони сказали, що дуже вдячні за такі шорти, які допомагають їм бути впевненими в собі, коли вони не можуть покинути поле». Спортсменкам також було запропоновано найновішу колекцію бюстгальтерів Nike. Вони можуть обрати стиль та рівень підтримки, який є найбільш комфортним для них.

Інноваційні матеріали та дизайн

Футболістки дебютують у новітніх матеріалах від Nike, розроблених, щоб допомогти спортсменкам відчувати себе прохолодно та комфортно, а також легше рухатися. Нові комплекти оснащені технологією Nike DRI-FIT ADV – останньою інноваційною технологією Nike, розробленою для тіла, що знаходиться в русі. Створюючи матеріал для нових комплектів, дизайнери Nike надавали пріоритет мобільності, повітропроникності та стійкості. Вони використовували новітні технології мапування тіла, 4D-дані та найсучасніші інструменти цифрового дизайну, щоб налаштувати матеріал піксель за пікселем, забезпечуючи посилення, мобільність, повітропроникність та вентиляцію саме там, де це потрібно найбільше. Нові футболки та шорти для футболісток відводять піт від шкіри для швидшого випаровування, допомагаючи спортсменкам залишатися прохолодними, сухими, комфортними та зосередженими.


Дизайнери Nike врахували екологічні міркування в кожному аспекті нових комплектів. Футболка та шорти виготовлені зі 100% переробленого поліестеру, отриманого з перероблених пластикових пляшок. Герби федерацій, нашивки та оздоблення форми виготовлені зі 100% матеріалу Nike Grind – і це вперше в екіпіровці Nike. Одяг також сконструйований таким чином, щоб значно зменшити кількість відходів тканини. Щоб використовувати менше тканини, дизайнери Nike підвищили ефективність маркування, або вихід тканини, до 85% (порівняно з 40-50% на турнірі 2019 року). Цифрове прототипування від команди дизайнерів Nike також допомогло зменшити кількість відходів. Використовуючи найсучасніші машини з розширеними можливостями створення продуктів, дизайнери скоротили кількість створених прототипів зразків (які стають відходами) приблизно на 75 відсотків порівняно з попередніми роками.

Унікальні історії Федерації

Компанія Nike з гордістю співпрацює з більшою кількістю жіночих футбольних федерацій, які пройшли кваліфікацію для участі в турнірі цього літа, ніж будь-який інший бренд. Серед наших 13 партнерів одні з найсильніших команд у жіночому футболі, включаючи господарів чемпіонату Австралію та Нову Зеландію, чинних олімпійських чемпіонів Канаду, чинних чемпіонів Європи Англію, чинних чемпіонів світу США та чинних чемпіонів Кубка Азії – Китай.


Компанія Nike тісно співпрацювала з кожною федерацією, щоб ретельно розробити нову колекцію для національних збірних, включаючи комплекти та стиль одягу, щоб відсвяткувати багату культуру кожної федерації. Натхненні самобутністю кожної країни та різноманітними спільнотами, оновлені колекції національних збірних включають культурні та історичні елементи, що сміливо представляють кожну країну на полі та за його межами. Завдяки складним деталям, унікальним кольорам і візерункам, нові домашні та виїзні комплекти та колекції для кожної федерації Nike підносять елітних спортсменів на світову арену і служать футбольним уболівальникам по всьому світу.

Комплексні колекції одягу

Дизайнери Nike створили найбільші в історії колекції командного одягу, щоб задовольнити потреби спортсменів – окрім комплектів, які вони носитимуть на полі – та вболівальників. Створені на замовлення, щоб відсвяткувати та підкреслити унікальну історію кожної федерації, колекції охоплюють всі аспекти життя гравця, від тренувань до подорожей, за допомогою різноманітного спортивного та повсякденного стилю одягу Nike. Вболівальники можуть придбати товари з колекції для жінок, чоловіків та дітей різних розмірів та моделей, включаючи інновації, такі як Nike Leak Protection: Period, починаючи з квітня.


Колекція збірної Франції





Колекція національної збірної Англії





Колекція національної збірної Кореї





Колекція національної збірної Канади




Збірна Бразилії





Колекція національної збірної Португалії





Колекція національної збірної Норвегії




Колекція національної збірної Нігерії





Колекція національної збірної Нової Зеландії





Колекція національної збірної Нідерландів





Колекція національної збірної Кореї





Колекція національної збірної США






Австралія

Колекція національної збірної Австралії уособлює розмаїття країни та спільноти і є своєрідним запрошенням для всіх австралійців приєднатися до цієї легендарної команди. Типографіка обох комплектів має новий, нестандартний вигляд, що відображає сучасний погляд на їхні традиційні номери. Домашній комплект має створений вручну візерунок з акрилової заливки та мармуру, що ілюструє розмаїття країни та культури Австралії, а також трансформацію та відданість національної збірної з плином часу. Виїзна форма бірюзового кольору спрямована в майбутнє і представляє націю, яка є яскравою, енергійною та далекоглядною.

Бразилія 

Натхненна Амазонкою, колекція збірної Бразилії поєднує в собі виразний дизайн завдяки візерунку з тропічним листям. Жовтий домашній комплект підкреслює прекрасну екосистему Амазонки завдяки в’язаним текстурам. Синій виїзний комплект відтворює глибокі, яскраві кольори джунглів. Виїзний комплект містить варіацію візерунка тропічного листя, що зображений на рукавах.

Канада

Колекція національної збірної Канади зосереджена на традиційних червоно-білих кольорах країни. Червоно-чорна домашня форма вирізняється сміливою еволюцією знакового геометричного дизайну кленового листя, тоді як виїзна форма підкреслює традиційні червоно-білі кольори. 

Китай 

Колекція національної збірної Китаю привертає увагу до традиційних китайських кольорів – червоного та жовтого, поєднання яких глибоко вкоренилося в китайській ідентичності та культурі. Домашня форма натхненна культовим символом сян’юнь – традиційною китайською стилізованою хмарою, що асоціюється з удачею та везінням. Виїзний комплект вирізняється яскраво-жовтим відтінком, другим з традиційних кольорів. 

Англія 

Колекція збірної Англії натхненна стилем ар-деко та дизайном легендарного стадіону «Вемблі», який цього року святкує своє 100-річчя. Домашній комплект вирізняється білосніжною кольоровою гамою, змодельованою за зразком оригінального зовнішнього вигляду Вемблі з білої цегли 1923 року. Ці кольори також віддають данину поваги жіночій збірній Англії 1984 року, першій жіночій команді країни, зібраній для участі у великому турнірі. Виїзна форма вперше в історії команди використовує синій колір. Візерунок верху являє собою геометричну форму, що також відсилає до стилю ар-деко. 

Франція 

Нагадуючи про багату історію жіночого футболу в країні, колекція національної збірної Франції натхненна орфізмом – мистецьким рухом, популярним у 1920-х роках, коли на поле виходили перші французькі жіночі футбольні команди. Домашня форма вирізняється блакитними та бузковими відтінками, що нагадують екіпіровку команд 1920-х років. На білому виїзному комплекті намальований вручну візерунок, розрізаний на шестикутники, що нагадує мистецтво орфізму.

Корея

Колекція збірної Кореї натхненна молодіжною культурою та всесвітньо відомим стилем моди цієї країни. Червоний домашній комплект поєднує традиційні кольори Кореї з яскравим рожевим. Фанкові елементи на бічних панелях створюють особливий вигляд, що відображає молодіжний дух країни та команди. Білий виїзний комплект має кольорове забарвлення, натхненне корейською модою. Розділені бічні панелі вказують на традиційні ідеї балансу та протилежностей на корейському прапорі.

Нідерланди

Колекція для національної збірної Нідерландів базується на двох ідентичностях: червоному, синьому та білому кольорах прапора країни та яскраво-помаранчевому, що є їхнім символічним національним кольором. Помаранчевий домашній комплект містить в собі двоколірний контраст, що бере свій початок у голландській футбольній культурі. Виїзна форма підкреслює кольори прапора, а основним кольором є спортивний синій. Дизайнери Nike взяли левицю, герб жіночої збірної Нідерландів, і поєднали її форму з геометричними сучасними візерунками.

Нова Зеландія 

Колекція для збірної Нової Зеландії демонструє унікальну та знакову культуру і ландшафти країни. Домашній комплект віддає данину ландшафтам через новий погляд на всіма улюблений візерунок, який відображає давній символ національної ідентичності Нової Зеландії – сріблясту папороть. Для створення виразного об’ємного візерунка дизайнери Nike використали техніку нанесення чорної та сріблястої фарби з розпилювача. Виїзна форма, виконана в яскравому футуристичному синьому кольорі, натхненна командою 1991 року, яка брала участь у відбірковому турнірі, що став ще більш особливим, оскільки країна вперше стала співгосподарем найбільшого футбольного турніру світу.

Нігерія 

Колекція для національної збірної Нігерії натхненна самобутніми місцевими принтами та візерунками. Ці традиційні візерунки поєднуються з сучасними стилями модної столиці Нігерії – Абуджа. Домашні комплекти в електрично-зеленій кольоровій гамі вирізняються особливим візерунком на манжетах і шкарпетках, натхненним традиційними нігерійськими творами мистецтва та текстилем. Виїзні комплекти у лісо-зеленому кольорі поєднують сучасні форми з традиційними принтами, а великі деталі на графічному візерунку віддають шану назві команди Super Falcons.

Норвегія 

Колекція збірної Норвегії вирізняється сміливими поєднаннями кольорів, що дозволяє команді яскраво міксувати кольори національного прапора. Обидва комплекти прикрашає герб Норвезької футбольної федерації.

Португалія

Колекція збірної Португалії відсилає до сучасного мистецтва та моди, а також до морського коріння країни та традиційних ремесел, щоб з гордістю репрезентувати португальську спадщину. Червоний домашній комплект, натхненний прапором країни, глибоко вкорінений у національну гордість. Виїзний комплект вирізняється яскравою кольоровою гамою та візерунком на замовлення, натхненним відомим дизайном португальської кальсади (calçada Portuguesa).

США

Колекція збірної США натхненна мистецьким рухом абстрактного експресіонізму, який зародився у 1940-х роках у Нью-Йорку, коли епіцентр мистецтва почав переміщуватися з Європи до США – подібно до того, як це зробила збірна США для жіночого футболу. Домашня форма прикрашена принтом, і це лише другий раз за останні 11 років, коли команда грає у домашній формі з принтами. Домашній комплект, виконаний у техніці абстрактного експресіонізму, вирізняється характерним малюнком, нанесеним крапельним методом, що підкреслює енергетику жіночої збірної – хоч і різну, але єдину. Синій виїзний комплект включає манжети рукавів з графічним принтом у вигляді зірок та смуг, зробленим на замовлення. На горловині топа також розміщені червоні леза, сформовані у вигляді кінчиків зірок. 











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One