Перше фірмове взуття Алексіс Себлон: Converse AS-1 Pro

 Що потрібно знати:

  • AS-1 Pro – це перше фірмове взуття Converse CONS для скейтбордистки Алексіс Себлон. 
  • Це перше взуття з чашоподібною підошвою в лінійці Converse для скейтбордингу.
  • Створена з новоствореним сердечником, вбудованим у підошву, чашоподібна підошва допомагає збільшити захист від ударів, зберігаючи при цьому відчуття скейта.


Алексіс Себлон не схожа на жодного іншого скейтера в парку чи митця в студії. Як професійна скейтбордистка, архітекторка, скульпторка, художниця, продюсерка і не тільки, вона є прикладом для багатогранного покоління творчих людей, які формують майбутнє. Converse AS-1 Pro, дебютне взуття Себлон, створене для сучасних творчих людей та скейтбордистів.


AS-1 Pro – це справжня дизайнерська колаборація Converse та Себлон. Взуття натхненне баскетбольними та кортовими силуетами Converse 80-х років, а також інноваційними рішеннями для створення зручного взуття для всіх скейтерів. AS-1 Pro - це перші кросівки з чашоподібною підошвою в лінійці Converse CONS. Створена з новоствореним сердечником, вбудованим в підошву, чашоподібна підошва допомагає збільшити захист від ударів, зберігаючи при цьому відчуття скейта. Видима гумова підошва з малюнком риб'ячого скелета була вдосконалена на основі зауважень Себлон для максимального зчеплення між дошкою і взуттям. Силует має вкладиш з піни CX для захисту від ударів та амортизації. Висота гумової боковини означає, що AS-1 Pro впорається з потребами кожного скейтера.










Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One