Converse Weapon повертаються

 Що потрібно знати

  • Модель Converse Weapon повертається до свого оригінального дизайну 1986 року завдяки новій колаборації з Хіроші Фудзіварою.
  • Переосмислений погляд на Converse Weapon знову з’явився у 2021 році в лінійці Converse CX. Силует також став предметом колаборації TURBODRK з Ріком Оуенсом.
  • Капсула одягу Converse x FRGMT Weapon буде доступна в обмеженому випуску по всьому світу на сайті converse.com та у деяких роздрібних партнерів з 11 травня.


Кросівки Converse Weapon були представлені на баскетбольному майданчику в 1986 році, і вони швидко знайшли спільну мову з командами, іграми та окремими людьми, які люблять баскетбольну культуру. Сьогодні Weapon повертається у вигляді оригіналу завдяки новій співпраці з Хіросі Фудзівара та його фрагментарним дизайном.


Верхня частина кросівок Converse x FRGMT Weapon виконана повністю з натуральної шкіри та має кольорове блокування вздовж Y-подібної планки, внутрішній стороні коміра, підкладці під логотипом Star Chevron та носку. На бічній частині п’яти вибитий фрагментарний логотип, що підкреслює фірмовий стриманий стиль брендингу дизайнерського дому. Зберігаючи вірність оригінальному силуету, шкіряний тканий язичок має оригінальний брендовий ярлик Converse Weapon і підкладку з махрової тканини.


Натхненне спортивною спадщиною Converse, кінцеве втілення залишається вірним як естетиці фрагмента, так і оригінальній формі Weapon. Відповідно до характерного стилю фрагмента, капсула пропонує мінімалістичний підхід, який акцентує класичну схему блокування кольорів Sport Royal блакитного та чорного, зарезервовану для найбільш іконічних колаборацій.


Converse довгий час знаходиться у середовищі спільнот, пов’язаних з баскетболом, спортом, музикою та мистецтвом. Завдяки Weapon, Converse знову служить цим спільнотам, дозволяючи наступному поколінню творчих людей відкрити для себе цей силует.


Капсула одягу включає вовняну спортивну куртку, худі з французької махри та дві трикотажні футболки вільного крою.











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One