Фірмова технологія Nike, що поглинає піт та допомагає вам рухатися з упевненістю

 Що потрібно знати

  • Технологія Nike Stealth Evaporation – це запатентована технологія, розроблена для забезпечення максимальної продуктивності та приховування поту, що допомагає забезпечити впевненість та комфорт під час руху.
  • Унікальна технологія подвійного трикотажу відводить вологу від шкіри та не дає їй проступати назовні.


Nike прагне служити всім спортсменам, і бренд знає, що для деяких, піт на одязі є незручним фактором що відволікає. Представляємо вам Nike Stealth Evaporation – запатентовану технологію, яка допомагає поглинати та приховувати піт, створюючи відчуття впевненості для кожного.


Народжена культурою інновацій Nike, технологія відведення поту Nike Stealth Evaporation поєднує водовідштовхувальну та водопоглинальну пряжу із середнім шаром спандексу. Разом ці матеріали відводять вологу від шкіри та створюють водовідштовхувальний бар’єр, який не дає поту проступати назовні, водночас допомагаючи людині залишатися сухою.


Останнє втілення інновації представлено топом та майкою Nike Dri-FIT Stealth Evaporation City Ready з довгими рукавами. У цих речах, що поєднують максимальну продуктивність зі стильним дизайном, дизайнери Nike надали перевагу приємному, універсальному силуету з використанням м’якого, легкого еластичного трикотажного матеріалу. Облягаючий крій зменшує відволікання уваги, а стильні вирізи забезпечують підвищену мобільність і повітропроникність.


«Мета Nike – допомагати всім спортсменам щохвилини, і хоча ми знаємо, що деякі люди сприймають свій піт як нагороду, інші не хочуть відволікатися або турбуватися про сліди поту, коли вони в спортзалі або на пробіжці, – говорить Таня Флінн, віцепрезидент з жіночого одягу Nike. Завдяки технології Stealth Evaporation, що приховує піт, ми створили речі, які ви можете носити з комфортом і впевненістю протягом усього дня.»








Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One