Представляємо Nike ReactX, революційну платформу, що балансує між потребами продуктивності та планети

 Що потрібно знати

  • Піна Nike ReactX, що дебютувала в кросівках Nike InfinityRN 4, допомагає захистити майбутнє спорту, оснащуючи бігунів кросівками з вищою віддачею енергії та меншим вуглецевим слідом, ніж піна Nike React.
  • Піну ReactX досліджували, розробляли та тестували протягом п'яти років, щоб знайти золоту середину між продуктивністю та впливом на навколишнє середовище. Завдяки тому, що матеріал проходить процес впорскування, а не пресування, нова піна забезпечує вищу енергетичну віддачу, не створюючи при цьому більшого вуглецевого сліду.
  • На матеріали припадає близько 70% загального вуглецевого сліду Nike. Масштабний прогрес у створенні більш стійких матеріалів вплине на всю індустрію спортивного одягу, щоб створити більш екологічно відповідальний продукт.

Nike Running пропонує новітню відповідь на питання забезпечення високого рівня продуктивності при одночасному зменшенні впливу на навколишнє середовище: Піна Nike ReactX, яка дебютує в нових кросівках Nike InfinityRN 4. 


Порівняно з піною Nike React, ReactX розроблений таким чином, щоб зменшити вуглецевий слід пари кросівок щонайменше на 43% завдяки зменшенню енергії в процесі виробництва, а також збільшити віддачу енергії на 13%.


Баланс між продуктивністю та впливом на навколишнє середовище у пінопласті ReactX – це справжній витвір спортивної інженерії. У промисловості існує два традиційні методи виготовлення піни, які можна узагальнити як впорскування або компресійне формування. Процес впорскування простіший, а отже, має менший вуглецевий слід, але він також має тенденцію до меншої енергетичної віддачі та менших переваг у продуктивності. З іншого боку, компресійне формування дає змогу отримувати більш еластичні пінні матеріали з вищою енергетичною віддачею, але при цьому утворюється більше відходів і витрачається більше енергії на їхнє виробництво.


Піна ReactX досліджувалася, розроблялася і випробовувалася протягом п'яти років, щоб створити рецептуру, яка б досягала оптимального співвідношення між продуктивністю і впливом на навколишнє середовище. Завдяки тому, що матеріал проходить процес впорскування, а не пресування, нова піна забезпечує вищу енергетичну віддачу, не створюючи при цьому більшого вуглецевого сліду.


У новому взутті піна ReactX поєднується з абсолютно новим верхом Nike Flyknit, який забезпечує максимальний потік повітря, повітропроникність, гнучкість і герметичність, з м'яким, підтримуючим пінним коміром. Легка тканина використовує в середньому на 60% менше відходів, ніж традиційне виробництво верху взуття. Оновлений верх також має збільшений об'єм у носку, систему підтримки середньої частини стопи та водонепроникну підкладку.











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One