Кросівки Nike Swoosh 1 створені, щоб допомогти маленьким спортсменам зробити перші кроки

Що потрібно знати

  • Nike Swoosh 1, найновіші кросівки для дітей, які лише починають ходити. Вони втілюють підхід до створення найбільш інноваційного взуття з усіх можливих. 
  • Nike Swoosh 1 – це перше дитяче взуття Nike, яке отримало сертифікат якості Американської асоціації ортопедів та педіатрів (American Podiatric Medical Association). 
  • Безшовний верх взуття Flyknit, виготовлений з 80 відсотків перероблених матеріалів, забезпечує гнучку підтримку на 360 градусів. Легка підошва TPU забезпечує зчеплення з поверхнею та довговічність.
  • Nike Swoosh 1 доєдналися до таких моделей як Nike Dynamo GO та Nike Air Max 270 GO які є прикладами інноваційних дитячих продуктів бренду. 
  • Кросівки Nike Swoosh 1 будуть випускатися в розмірах від 3C до 7C.


Спостерігати за тим, як дитина відкриває для себе власні рухи, – це велика радість, трепет, тривога та джерело хвилювання. 


Представляємо вашій увазі Nike Swoosh 1 – кросівки, розроблені для підтримки перших кроків малюків, коли вони відкривають для себе світ на власних двох ногах, що є знаковою подією для всіх батьків. Взуття було розроблено з тією ж філософією, з якою бренд розробляє все своє взуття: вивчити потреби дітей, керуватися їхніми думками та створювати інновації, орієнтовані на малюків, які унікально служать їм, подібно до Nike Dynamo Go та Nike Air Max 270 Go.


Сприяння розвитку природної ходи дуже важливо для дітей, які рано починають ходити. Дослідження показують, що наша хода починає формуватися вже через п'ять-шість місяців після того, як ми починаємо робити свої перші кроки. Наші стопи повинні згинатися, розгинатися, стискатись і випрямлятись, щоб розвиватися так, як це властиво їм від природи. Завдяки пильній увазі, яку Nike приділила цьому дослідженню, кросівки Swoosh 1 стали першими кросівками Nike Kids, які отримали знак якості Американської асоціації ортопедів – знак, що свідчить про те, як взуття може сприяти природному розвитку стопи.


Безшовний верх Flyknit забезпечує гнучку підтримку на 360 градусів. Взуття може згинатися в усіх напрямках, допомагаючи забезпечити дітям рухливість, необхідну для того, щоб імітувати відчуття, ніби вони ходять босоніж. (Цікавий факт: у немовлят на стопах сконцентровано більше нервових закінчень, ніж на будь-якій іншій частині тіла). Широка носова частина дозволяє пальцям ніг вільно розгинатися і згинатися. Щоб гарантувати, що всі прогулянки не перетворяться на падіння, легка підошва з ТПУ забезпечує гарне зчеплення з поверхнею та довговічність.


Кросівки Nike Swoosh 1 будуть випускатися в розмірах від 3C до 7C.












Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One