Легкість, новий стиль: представляємо Converse All Star BB Shift CX

Головні аспекти

  • Converse All Star BB Shift CX поєднує в собі сучасний і вінтажний дизайн, щоб забезпечити мобільність і комфорт нового покоління.
  • Створений для швидкого, вибухового руху, Shift CX додає збільшений блок Air Zoom у передній частині стопи для відскоку та чутливості під час кожного кроку.
  • All Star BB Shift CX виходить 1 серпня в Converse та в деяких роздрібних магазинах.


Converse представляє свій найновіший баскетбольний силует All Star BB Shift CX, який поєднує в собі сучасний і вінтажний дизайн, щоб створити нове вираження Converse Basketball.


Converse використала інструменти від All Star BB Shift — тезки цього взуття — і впровадила ДНК свого довгого роду стилів в новий силует, натхненний такими елементами, як панелі, які можна знайти зверху Converse Tar Max Mid і Converse. Run 'N Slam.


All Star BB Shift CX походить від All Star BB Shift, додавши збільшений блок Air Zoom у передній частині стопи для відскоку та спритності. Converse також додала піну CX у підошву, яка поєднується з блоком Air Zoom і внутрішньою плюшевою окантовкою, щоб забезпечити максимальний комфорт. Верх із синтетичною регульованою системою шнурівки допомагає забезпечити фіксацію, щоб гравці могли впевнено рухатися в будь-якому напрямку.







Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One