Nike та Hyperice представили технологічні черевики та жилет, призначені для прискорення розминки та відновлення спортсменів

 Зміст

  • Nike та Hyperice об'єдналися, щоб створити технологію, яка допоможе спортсменам демонструвати найкращі результати під час тренувань та змагань.
  • Nike, з її досвідом у виробництві взуття та одягу, і Hyperice, з її досвідом у технології відновлення, досліджують інновації, які розширюють межі та забезпечують високоефективну розминку та відновлення для спортсменів – куди б не привели їхні спортивні подорожі.
  • Кросівки Nike x Hyperice - це зручне та мобільне взуття з високим верхом, яке забезпечує тепло та динамічний повітряно-компресійний масаж стоп та щиколоток спортсменів.
  • Жилет Nike x Hyperice забезпечує миттєве нагрівання та охолодження без використання льоду чи рідини, щоб допомогти спортсменам підтримувати температуру тіла відповідно до їхніх потреб під час розминки та охолодження.



 Nike та Hyperice об'єднують зусилля, щоб вивести розминку та відновлення на новий рівень.

Два бренди, відомі своїми інноваціями для спортсменів, створили кросівки та жилет Nike x Hyperice – технологію, що носиться, покликану допомогти спортсменам демонструвати свої найкращі результати під час тренувань та змагань.

 “Відновлення є важливою частиною подорожі будь-якого спортсмена, але ми чуємо від спортсменів, що концепція “попереднього відновлення” не менш важлива”, - говорить Тобі Хетфілд, старший директор Nike Athlete Innovation. “Взуття та жилет, які ми розробили разом з Hyperice, допомагають підготувати тіло до активності, незалежно від того, чи граєте ви за титул, чи багато стоїте на ногах на роботі”.

 Кросівки Nike x Hyperice - це зручне та мобільне взуття з високим верхом, яке забезпечує тепло та динамічний повітряно-компресійний масаж для стоп та щиколоток спортсменів.

Взуття містить систему подвійних повітряних міхурів Normatec, з'єднаних з нагрівальними елементами, які рівномірно розподіляють тепло по всьому верху. Ця комбінація призначена для того, щоб доставити тепло глибоко в м'язи та тканини стопи та гомілковостопного суглоба, допомагаючи спортсменам рухатися, працювати та відновлюватися природним шляхом набагато швидше. Спортсмени-тестери повідомляють, що їхні стопи й щиколотки відчувають себе вільніше і легше – так, ніби вони вже завершили розминку перед тим, як приступити до звичайного тренування.

 Спортсмени можуть синхронізувати тепло і компресію обох кросівок одним натисканням кнопки, або ж використовувати лівий і правий кросівок окремо, обираючи один з трьох рівнів компресії й тепла, що живляться від батареї в устілці кожного кросівка.



 “Я використовую кросівки Nike x Hyperice як ключову частину мого відновлення до і після тренувань і забігів цієї весни,” - каже спортсменка Nike Ша'Керрі Річардсон. “Завдяки легкій конструкції, я можу використовувати кросівки в повсякденному житті без обмежень. Крім того, поєднання компресії та тепла в одному пристрої допомагає прискорити відновлення”.

 Жилет Nike x Hyperice дозволяє спортсменам впливати на одну змінну продуктивності, яку вони раніше не могли контролювати: навколишнє середовище. Використовуючи аналогічну технологію, що застосовується в лінійці контрастних пристроїв Hyperice X, жилет використовує термоелектричні охолоджувачі, які забезпечують миттєве нагрівання та охолодження без необхідності використання льоду або рідини, допомагаючи спортсменам встановлювати температуру тіла відповідно до їхніх точних специфікацій під час розминки та охолодження.

 Жилет містить термомодулі, датчики яких автономно відстежують і підтримують температуру тіла. Тим часом повітряний міхур і датчик тиску всередині жилета підлаштовуються під тіло, притискаючи термомодулі всередину, підвищуючи комфорт, а також максимізуючи ефективність технології нагрівання та охолодження.

“Турбота про своє тіло завжди була важливою частиною моєї підготовки як баскетболіста. Саме ця прихильність дозволяє мені підтримувати високий рівень гри вже понад 21 рік”, – говорить Леброн Джеймс, знаменитий спортсмен Nike. “З того моменту, як я спробував кросівки та жилет Nike x Hyperice, коли вони були ще на стадії розробки понад рік тому, я знав, що вони змінять підхід до розминки та відновлення спортсменів”.



 Голоси спортсменів мають вирішальне значення для подальшого розвитку як черевиків, так і жилета, і Nike та Hyperice зосереджені на зборі відгуків від спортсменів, оскільки вони інтегрують ці продукти у свої тренувальні та відновлювальні рутини. Бренди випустять інновації Nike x Hyperice пізніше, продовжуючи спільно розширювати межі можливого для сучасних спортсменів.

 “З моменту заснування Hyperice ми черпали багато натхнення від Nike, від турботи та інновацій, які ми вкладаємо в нашу продукцію, до того, як ми спілкуємося зі спортсменами”, – говорить Ентоні Кац, засновник і президент Hyperice. “Ця співпраця є кульмінацією багаторічної роботи наших двох брендів над створенням інноваційного взуття та одягу для спортсменів з метою підвищення їхньої продуктивності та відновлення. І це тільки початок”.












Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Комплекти для національних збірних від Nike з технологією Dri-FIT ADV

Свято традицій спорту в колаборації The Bode Rec. та Nike

Перше дитяче взуття від Nike SB – Day One